Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 20 éves vagyok, sosem volt még barátnőm, mit
gondoltok?
Igen,abban igazad van Neked is,hogy nem mindenki így áll hozzá a kérdéshez,mint mi,sőt...Biztosan sokan kinevetnék érte a kérdezőt.Sokaknak tényleg tapasztalt férfi kell.Viszont vannak még lányok,akik éppen abban a cipőben járnak,mint ez a srác.Vagy olyanok,akik nem nevetik őt ki ezért.Különben,szerintem nem biztos,hogy baj van a kérdezővel,egyszerűen csak így alakult az élete.Én pl ismerek olyan csajt,aki 22 éves létére még kézenfogva az utcán nem járt egy sráccal,nem randizott még,stb.MOndjuk az a csaj tehet is róla,mert kib...ott nagyképű,valószínű,hogy ezért.Nyilván,ha ismernénk a kérdezőt,jobban meg tudnánk ítélni a helyzetet.Lehet,hogy nincs önbizalma,vagy nincs túl jó modora,vagy akármi lehet,de ez persze nem biztos,csak feltételezés.
2009. szept. 29. 19:40
egy lánynál sztem inkább elfogadott, hogy később szerez barátot, mint egy pasinál, hogy csajt.
és én nemarról beszéltem, hogy kinevetik, mert énsem nevetem őt ki ezért, mert nemvolt még barátja. és nem a kinevetősöktől akarom őt megkímélni, hanem attól, hogy azthigyje, hogy ezért majd omlani fognak utána a csajok, mert ti kb ezt akarjátok vele elhitetni, hogy ez milyen tiszteletreméltő, és becsületes dolog...de ez nemígyvan, ha ilyeneket mondotok neki, ezzel csak ártotok szerencsétlennek. és sztem egy 20 éves lány, akinek még nemvolt barátja sohasem, sztem ő neki sem az minden vágya, hogy egy totálisan tapasztalatlan, mintha másik bolygón élne fiúval jöjjön össze elsőnek. mindegyik lány szereti, ha a fiú egy icipicivel tapasztaltabb nála. csakegy icipicivel...
2009. szept. 29. 19:45
bocs, barátnője, nem barátja. elírtam az előző válaszomban.
2009. szept. 29. 19:46
14/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Mindenki véleménye érdekel! :) 19.30: Nem fogok álomvilágban élni, annyira azért én is érzem a dolgokat, örülök hogy vannak lányok akik tisztelnek, esetleg örülnének ilyen pasinak, de azt sajnálom, hogy számodra nem vagyok normális emiatt
Jó,Neked is igazad van,hiszen ez is egy vélemény,meg annak is,aki tiszteli őt ezért.Erre a kérdésre nem lehet egyértelműen válaszolni,mindkét félnél ott az igazság.Eddig is voltak olyan lányok,akik összejöttek a tapasztalatlanabbal,meg ezután is lesznek,és lesznek olyanok is,akik nem szeretik az ilyen fiúkat.A kérdezőnek kívánom,hogy találjon egy olyan lányt,aki elfogadja olyannak,amilyen! :-) Még annyit hozzá tennék,hogy ha azt feltételezzük,hogy a 20 éves srácnak,akinek nem volt még barátnője,hiba van a készülékében,akkor ennyi erővel a 22 éves csajra is mondhatnánk ugyanezt!
2009. szept. 29. 19:53
jolvan kérdező, én sehol sem írtam rólad azt h nemvagy normális, annyit írtam, hogy 20 évesen már illene legalább addig eljutni h fogtad már meg lány kezét....de jolvanakkor, tedd úgy ahogy akarod, azért kívánom nekem h találd majd meg azt a lányt, akit keresel...
2009. szept. 29. 20:01
arra azért kíváncsi lennék, h hogyan közelednél egy korodbeli lányhoz, és hogy ő hogyan viszonozná....
és arra is, h miért nem sikerült eddig még egy lányt sem összeszedned...
2009. szept. 29. 20:03
Nem sikerült neki,mert nem volt szerencséje,ennyi.Más is járt már így a világtörténelemben.Elhiheted,hogy sokan csak a második ikszen túl jutottak el az első igazi kapcsolatig,és most férjük/feleségük van.Nem lesz több attól valaki,hogy 20 évesen már több tapasztalaton túl van,mint mások.Sőt,lehet 30 éves korára már szó szerint kiélt ember lesz,kiélt kinézettel.Szóval,felesleges ez a vita.
2009. szept. 29. 20:09
Lehet,hogy próbálkozott már,csak mindig elbukott valamin.Azt,hogy mi volt az oka,mi innen nyilván nem fogjuk tudni megmondani.Millió,meg egy oka lehetett:önbizalom hiányos,félénk,modortalan,rossz csajt fogott ki,taplóval állt szóba,éppen nem jött be a csajnak,stb.Nem biztos,hogy ronda,csak nem találta meg azt az embert,akinek tetszik,vagy szimpatikus.Ennyi erővel én is ronda lehetek sok ember szemében,de a párom szemében nem,mert neki tetszek.Ez teljesen szubjektív dolog.Kinek,mi a szép,egyénfüggő...Szerintem nem szerencsés valakit megítélni látatlanban,ismeretlenül.
2009. szept. 29. 21:07
20/22 anonim válasza:
Azt, hogy g*ci ronda lehetsz!
2010. ápr. 3. 23:50
Kapcsolódó kérdések: