Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy az egyik barátnőm egy 11 éves kisfiúval jár? :O
Barátnőm 16 és a gimi mellett van egy alapiskola is, ahol van egy nagyon aranyos kisfiú, aki szerintem 10 év múlva kva jó pasi lesz, de az a lényeg, hogy most még csak 11 éves a skissrác, a barátnőm pedig beleegyezett a járásba és már smárolnak is meg minden. Próbálja mindenki lebeszélni a barátnőmet, hogy ne legyen ilyen felelőtlen, de akkor mindig csak az a válasz jön tőle, hogy mi közünk van hozzá.
Ti mit szóltok ehhez? Mit csinálnátok a helyemben?
Tiszta komoly.
A kisfiú akarta, hogy járjanak a barátnőm meg igent mondott.
1:26
Nem tévedsz. Kiskorú megrontása ugyanúgy vonatkozik a fiúkra is.
Amúgy meg szerintem is kamu kérdés. Honnan tudod ilyen biztosan?
én már azon a szinten vagyok hogy egy 12 éves is jólenne, pedig ink 14felüliek tetszenek inkább F17
am 11 éves fiú 16 éves lány:D szemérem elleni erőszak:D ---> javítóintézet a csajnak ha kiderül:P
"Amúgy meg szerintem is kamu kérdés. Honnan tudod ilyen biztosan?"
Hát figyelj, a barátnőm se hülye annyira, egy 11 éves gyereknek meg még fel se áll. Amúgy meg eddig csak suliban találkoztak, nem hiszem, hogy ott történt volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!