Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! 20 éves vagyok, sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 20 éves vagyok, sosem volt még barátnőm, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 18:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
azt h nagyon fog örülni majd egy lany, aki a baratnod lesz. én örülnék neked, mert nem vagy vmi link alak :)
2009. szept. 29. 18:57
 2/22 anonim ***** válasza:
72%

Lehet hogy pont azért nem volt barátnője mert link alak és nem kell senkinek:D

Na jó csak vicc volt de nem kell mindenkiről azt hinni hogy egy szent gyerek ha még nem volt barátnője.

2009. szept. 29. 18:59
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Azt,hogy majd lesz,te is meg fogod találni a párodat.Ha nem most,akkor később.Ez nem gáz,és nem is ciki,csak egy átmeneti állapot.Ettől nem lesz valaki több,vagy kevesebb emberileg.
2009. szept. 29. 19:02
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
Én is azt mondom, hogy örülnék ilyen pasinak. Ez nem ciki, sőt! Követendő példa lehetnél a sok tizenévesnek!
2009. szept. 29. 19:03
 5/22 anonim ***** válasza:
70%
azt, hogy ehhez nekünk mi közünk? már olyan unalmas...ciki,h még szűz vagyok, ciki, h még nem volt barátnőm? vazze, nem az a ciki, hogy ilyeneket kérdezgettek, de az rohadtul!ha 40 évesen lesz nőd, akkor 40 évesen lesz...nem mindegy? nem vagy te idióta tizenéves kiskötsög, hogy ezzel foglalkozz...azt hittem a koromberliek értelmesebbek ettől....
2009. szept. 29. 19:04
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

Sokkal inkább tisztellek, mint azt a sok ribanc faszt.

Egyáltalán nem ciki. Nekem sem volt fiúm ilyenkor még.

2009. szept. 29. 19:06
 7/22 anonim ***** válasza:
76%

hát sztem akárhogy is vesszük, 20 évesen azmár kicsit necces...itt most aztmondják, h jajj, tisztellek, perszepersze, deha ez élőben menne úgyis lekoptatnának.

én nemvagyok az a típus aki 14 évesen vesztette el, 18 voltam, mikor lefeküdtem a barátommal, nemvagyok ribi se, mert azóta összesen csak 2 férfival voltam együtt, mind a 2-vel sokáig évekig jártunk.

de sztem necc ez a 20 éves, ésmég barátnőd se volt. azmég talán oké h szűz vagy, de h még egy csajtz sem tudtál összeszedni....sztem nézz bele a tükörbe, és írd meg nekünk h mitlátsz

2009. szept. 29. 19:16
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
hat kedves utolso, én nem koptatom le élőben. különben meg nem lehet azt tudni első látásra h vki szűz-e vagy se.
2009. szept. 29. 19:17
 9/22 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem meg vannak olyan emberek,akiknek egyszerűen nem sikerül,nem jön össze,és ez sokszor önhibájukon kívül történik!Én igenis,tisztelem az ilyen embereket,és nem sajnálom!Szóval,ennyi erővel mindenki nézzen bele a tükörbe,és fejezze be a bunkózást,és ha lehet,ne bántani jöjjön ide a kérdezőt,hanem mondjuk tanácsot adni...Attól még,hogy nekem sikerült az életem,nem biztos,hogy másnak is összejött.Én egyedül csak azokat bántom,akik engem bántanak irigységből,mert van párkapcsolatom,ők meg egyedül nyomják.Na,ők nagyarcúak,és elszálltak maguktól,nyilván nem ok nélkül nincs senkijük.Viszont a kérdező nem tett semmi rosszat,nincs bűne,amiért bántani kéne őt.Másrészt nem is ismerjük.
2009. szept. 29. 19:24
 10/22 anonim ***** válasza:
94%

én ponthogynem bántani akarom. csak nemakatom h ilyen álomvilágban éljen, amit ti akartok vele elhitetni, hogy persze, majd minden lány tisztelni fogja, mert 20 évesen még barátnője sem volt...

és énmost nem a szüzességről beszélek, az mindenkinek egyéni dolga h mikor érzi rá magát készen, ezegy másik dolog.

itt most csak arról beszélek, hogy azért egy barátnőt összeszedni, 20 éves korodig, sztem már illett volna. és ne ringasd magad álomvilágba, hogy majd minden csaj odáig lesz érted, mert neked még sosem volt ezelőtt barátnőd, mert EZ NEM ÍGY LESZ!!! 20 éves vagy, gondolom korodbeli lányt szeretnél barátnőnek, és nem egy 14-15 évest. egy korodbeli lánynak pedig már inkább tapasztaltabb férfire van szüksége, és nem olyanra aki még egy lány kezét sem fogta meg a 20 év alatt egyszersem. ésmost nemarról beszélek, h már mindnekit 20szor végig kellett volna kúrnod a lakótelepen, mert ezmeg a másik véglet. én a középútról beszélek, ami a normális. szerintem.

2009. szept. 29. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!