Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 20 éves vagyok, sosem volt még barátnőm, mit gondoltok?

Lehet hogy pont azért nem volt barátnője mert link alak és nem kell senkinek:D
Na jó csak vicc volt de nem kell mindenkiről azt hinni hogy egy szent gyerek ha még nem volt barátnője.

Sokkal inkább tisztellek, mint azt a sok ribanc faszt.
Egyáltalán nem ciki. Nekem sem volt fiúm ilyenkor még.

hát sztem akárhogy is vesszük, 20 évesen azmár kicsit necces...itt most aztmondják, h jajj, tisztellek, perszepersze, deha ez élőben menne úgyis lekoptatnának.
én nemvagyok az a típus aki 14 évesen vesztette el, 18 voltam, mikor lefeküdtem a barátommal, nemvagyok ribi se, mert azóta összesen csak 2 férfival voltam együtt, mind a 2-vel sokáig évekig jártunk.
de sztem necc ez a 20 éves, ésmég barátnőd se volt. azmég talán oké h szűz vagy, de h még egy csajtz sem tudtál összeszedni....sztem nézz bele a tükörbe, és írd meg nekünk h mitlátsz

én ponthogynem bántani akarom. csak nemakatom h ilyen álomvilágban éljen, amit ti akartok vele elhitetni, hogy persze, majd minden lány tisztelni fogja, mert 20 évesen még barátnője sem volt...
és énmost nem a szüzességről beszélek, az mindenkinek egyéni dolga h mikor érzi rá magát készen, ezegy másik dolog.
itt most csak arról beszélek, hogy azért egy barátnőt összeszedni, 20 éves korodig, sztem már illett volna. és ne ringasd magad álomvilágba, hogy majd minden csaj odáig lesz érted, mert neked még sosem volt ezelőtt barátnőd, mert EZ NEM ÍGY LESZ!!! 20 éves vagy, gondolom korodbeli lányt szeretnél barátnőnek, és nem egy 14-15 évest. egy korodbeli lánynak pedig már inkább tapasztaltabb férfire van szüksége, és nem olyanra aki még egy lány kezét sem fogta meg a 20 év alatt egyszersem. ésmost nemarról beszélek, h már mindnekit 20szor végig kellett volna kúrnod a lakótelepen, mert ezmeg a másik véglet. én a középútról beszélek, ami a normális. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!