Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség, ha csak ezek miatt nem jövök össze vele?
Már mióta először találkoztunk nagy vonzalom van köztünk, aztán jóban is lettünk, minden téren ő lenne az ideális számomra (és ez szerintem kölcsönös). Nagyon beleszerettem...
Viszont ami a problémám: néha amikor bulizik/iszik, akkor elszív 1-2 szál cigit, és nagyon ritkán füves cigit is.
Ezeket én utálom, ő is tudja (ha ott vagyok akkor nyilván nem csinálja egyiket se, de teljesen gondolom egyikről se fog lemondani.) Ja és nem is kérném ezt tőle, annak a híve vagyok, hogy mindenki csak azt változtasson az életen, dolgain, szokásain, amit magától akar, és ezt fordítva is elvárom.
Na ilyenkor mégis mi legyen?
Csak emiatt mondjak le vele a kapcsolatról? Vagy csak én reagálom túl és ezek nem olyan nagy dolgok?
21L
Azért azt vedd figyelembe, hogy nagyon valószínű, ha összejössz vele te sem maradsz majd ki a jóból. Úgy értem, tuti kifogod próbálni. Ami még nem baj, csak ne szokj rá.
Egyébként azt is jó lenne tudni, hogy akik válaszoltak eddig, maguk is füveznek és ezért bíztatnak arra, h gyere vele össze nyugodtan, vagy ők nem és ők is összejönnének egy füves emberrel.
Nekem úgy hozta a sors, hogy 2 füves barátom is volt, pedig eléggé ellene vagyok. Összejöttem velük, bár én akkor még nem tudtam, hogy "mi a pálya". Aztán amikor szétmentünk nem emiatt volt, mert szerettem őket annyira, hogy toleráltam, viszont már 24 éves fejjel nem jönnék össze olyannal, aki füves cigit szív. Fiatalabb korban még nem gáz annyira, de ha szeretnél valakivel közös jövőt építeni, akkor én nem javaslom.
De igazából ez úgyis a te döntésed, ha annyira nagyon odáig vagy érte, akkor úgyis összejössz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!