Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeség ha azt gondolom megúszhatom a fájdalmat ha nem járok senkivel, csak laza kis találkozgatások lennének. Vagy előbb utóbb mindenkit utol ér a szerelmi bánat?
nem a kapcsolat fáj
találkozgatsz valakivel és beleszeretsz akkor hogyan tovább?
hiába hogy laza találkozgatások,van hogy az embernek ennyi is elég
Én estem már pofára ilyen "laza" találkozgatásoknál. Addig nem is volt gond amíg nem egy olyan férfival kezdtem el találkozgatni akibe közben bele is szerettem. Ő persze továbbra sem akart semmit tőlem a "megbeszélteken" túl. Ott ugyanúgy utolért a fájdalom.
23/N
Erről most eszembe jutott a Bazi rossz Valentin-nap című film. Abban a főszereplőnek (aki nő) volt egy szerelmi filozófiája: 5 randi és vége. Azt gondolta így elkerülheti a kötődést, szakítást és fájdalmat. Persze aztán az lett a vége, hogy beleszeretett abba a férfiba akivel randizgatott.
A lényeg az, hogy igen, hülyeség ha azt gondolod megúszhatod a fájdalmat. Egyszer téged is utolér a szerelem és igen, utána lehet, hogy a szerelmi bánat. De, ha nem jársz senkivel esélyed sincs a boldogságra (amit a párkapcsolat és a másik fél nyújthat) vagy, ha nem ismerkedsz komoly szándékkal.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!