Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munkába temetkezés segít a szerelmi bánaton?
Nekem bejött.
Pont akkor mentem dolgozni amikor szakítottam a barátnőmmel több mint 3 éve kapcsolat után. Mivel pályakezdő voltam nehezen találtam munkát, de nagy nehezen összejött a dolog. Nekem bejött a munka addig se gondoltam a szakítás fájdalmaira, új emberekkel ismerkedtem meg, jó csapatba kerültem, és csak otthon munka után meg pihenőnapokon gondoltam igazán csak a szakításra, de mivel tudtam hogy nincs esélyem visszaszerezni így elfoglaltam magam otthon, barkácsoltam, szerelgettem, meg eljártam haverokkal szórakozni aztán ismerkedtem folyamatosan meg most is azt teszem.
Segit!
Addig sincs idod gondolkozni ( bar munkatol is fugg)
En napi 13 orat dolgozom, ott ahol komolyan kell koncentralni ) , es segit tultenni magam a szakitason, ami 4 honapja volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!