Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki 5 évvel idősebb nálam, hallottam róla megrendítő dolgokat ( nagyon agresszív, de olykor gondoskodó, hatalmas balhékban szokott részt venni és iszonyúan szex mániás). Tudomásom szerint még soha nem volt szerelmes...( ez volt a bemelegítő:D)

A legjobb barátnőm barátja szokatlan jó viszonyban van ezzel a férfival mondhatnám,hogy ő az egyetlen "komoly" barátja. Nos,én a barátnőmön és a barátján keresztül megismerkedtem ezzel a férfival...Szokatlanul bánt velem..Mindig nézett, folyton segíteni próbált, mindig próbált beszélgetni velem. Elmondta teljesen őszintén,hogy mi hogy volt és hogy miért ilyen zárkózott. Beszéltem ugye a barátjával aki mondta,hogy nem tudja mi történik a férfival mivel eddig így ezt soha nem mondta el senkinek csak neki. Ez volt 2 hónapja. A 2 hónap alatt folyton beszélgettünk,közelebb kerültünk egymáshoz. Néha túlságosan közel...Ő azt mondta,hogy életében először most szerelmes..

Nem tudom mit higgyek...Megszerettem lehet,hogy túlságosan is...Szerintetek? Negatív kommentektől kíméljetek kérlek!

2013. máj. 7. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz magadnak, tartsd távol a bugyidtól!
2013. máj. 7. 16:41
 2/11 Christiano Ronaldo ***** válasza:

A faszi így néz ki pontosan:

[link]

És a feje is így fog kinézni miután megdugott XD Mert olyan hülye barom vagy hogy elhiszed a szokásos csaj etető baromságokat XD

Bár ahogy olvasom már megdugott. Legalább tetszett neki, majd folytatja addig amig meg nem un XD

2013. máj. 7. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Negatív kommentektől kiméljetek. No de akkor hogy mondja el az ember a véleményét neked? Ha csak a jót akarod meghallani?

Én akkor is leirom:

Egy komoly ember fél év után meri-de azt is félve-kinyögni, hogy ő bizony szerelmes. Még a pasik is ilyenkor belepirulnak a szövegbe. Őszintén, nem rájátszva. Akkor szerinted a ki 2 hónap után mondja, az elhihető? Két hónap után max. annyi hihető, ha a füledbe súg egy reszketős: szeretleket, vagy úgy érzem, hogy szeretlek cimű mondatot. Ennyi és nem több.

2013. máj. 7. 16:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Örömmel közlöm veled,hogy NEM DUGOTT MEG! :)

És mondtam,hogy negatív kommentket nem kérek...

Máshol kéne levezetned a hülyeséged.

:)

2013. máj. 7. 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem még ismerkedjetek, próbáld meg teljesen kiismerni, ahogyan csak lehet!

,,Ne add meg magad,, olyan könnyen!

2013. máj. 7. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
1-es jól beszél:DD
2013. máj. 7. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:

hagyd hogy az érzések vezessenek :)

ez nagyon szép :)

2013. máj. 7. 16:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
"Negatív kommentektől kíméljetek kérlek!" - de akkor hogyan mondjuk el, hogy a bemutatásod alapján menekülnöd kellene tőle, mert most még minden szép, de brutális lesz a vége
2013. máj. 7. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:
De ha nem akarod meghallani az igazat? :D Én is férfiből vagyok, szívünkre tehetjük a kezünket, mondtunk már nem éppen igaz dolgokat egy-két numera érdekében. :D Van az az idézet, hogy a nők képesek orgazmus tettetni a szerelemért, a férfiak pedig szerelmet az orgazmusért, teljesen igaz. :D
2013. máj. 7. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Tudod mivel büntetnélek meg leányzó?

Elhalmoználak a szeretetemmel, abszolút jó fej lennék, minden nap meglepnélek valami kis aprósággal. Eljátszanám, hogy mekkora király vagyok, dugnálak 1 hónapig, aztán lelépnék és elküldeném a home videóimat Neked, hogy más nők mennyivel jobban kúrnak mint te. :D Ezt érdemli az, aki a rossz fiúkra bukik :)

2013. máj. 7. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!