Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltok ehhez?
Van egy férfi aki 5 évvel idősebb nálam, hallottam róla megrendítő dolgokat ( nagyon agresszív, de olykor gondoskodó, hatalmas balhékban szokott részt venni és iszonyúan szex mániás). Tudomásom szerint még soha nem volt szerelmes...( ez volt a bemelegítő:D)
A legjobb barátnőm barátja szokatlan jó viszonyban van ezzel a férfival mondhatnám,hogy ő az egyetlen "komoly" barátja. Nos,én a barátnőmön és a barátján keresztül megismerkedtem ezzel a férfival...Szokatlanul bánt velem..Mindig nézett, folyton segíteni próbált, mindig próbált beszélgetni velem. Elmondta teljesen őszintén,hogy mi hogy volt és hogy miért ilyen zárkózott. Beszéltem ugye a barátjával aki mondta,hogy nem tudja mi történik a férfival mivel eddig így ezt soha nem mondta el senkinek csak neki. Ez volt 2 hónapja. A 2 hónap alatt folyton beszélgettünk,közelebb kerültünk egymáshoz. Néha túlságosan közel...Ő azt mondta,hogy életében először most szerelmes..
Nem tudom mit higgyek...Megszerettem lehet,hogy túlságosan is...Szerintetek? Negatív kommentektől kíméljetek kérlek!
A faszi így néz ki pontosan:
És a feje is így fog kinézni miután megdugott XD Mert olyan hülye barom vagy hogy elhiszed a szokásos csaj etető baromságokat XD
Bár ahogy olvasom már megdugott. Legalább tetszett neki, majd folytatja addig amig meg nem un XD
Negatív kommentektől kiméljetek. No de akkor hogy mondja el az ember a véleményét neked? Ha csak a jót akarod meghallani?
Én akkor is leirom:
Egy komoly ember fél év után meri-de azt is félve-kinyögni, hogy ő bizony szerelmes. Még a pasik is ilyenkor belepirulnak a szövegbe. Őszintén, nem rájátszva. Akkor szerinted a ki 2 hónap után mondja, az elhihető? Két hónap után max. annyi hihető, ha a füledbe súg egy reszketős: szeretleket, vagy úgy érzem, hogy szeretlek cimű mondatot. Ennyi és nem több.
Kedves második!
Örömmel közlöm veled,hogy NEM DUGOTT MEG! :)
És mondtam,hogy negatív kommentket nem kérek...
Máshol kéne levezetned a hülyeséged.
:)
Szerintem még ismerkedjetek, próbáld meg teljesen kiismerni, ahogyan csak lehet!
,,Ne add meg magad,, olyan könnyen!
hagyd hogy az érzések vezessenek :)
ez nagyon szép :)
Tudod mivel büntetnélek meg leányzó?
Elhalmoználak a szeretetemmel, abszolút jó fej lennék, minden nap meglepnélek valami kis aprósággal. Eljátszanám, hogy mekkora király vagyok, dugnálak 1 hónapig, aztán lelépnék és elküldeném a home videóimat Neked, hogy más nők mennyivel jobban kúrnak mint te. :D Ezt érdemli az, aki a rossz fiúkra bukik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!