Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy a rongyembereknek van barátnőjük nekem meg nincs?
"Én pedig aki adok magamra, ápolt a külsőm, normális, tiszta ruhákban mászkálok igényesen öltözködve, felékszerezve meg nincs barátnőm."
Mert üres vagy, aki semmit nem lát-csak a külsőséget, de a mögöttes embert nem.
Nem gondolom, hogy a kérdező lenézne másokat.
Én asszem értem, mit akar. Nekem is sokszor megfordult már a fejemben, hogy mit csinálok rosszul, ha annak a durván elhízott, igénytelen külsejű lánynak is van pasija, míg nekem meg senkim.
Ha mész az utcán, megdöbbentő, hogy nálad mennyivel igénytelenedd emberek is rátalálnak egymásra. Mondjuk én ilyenkor ráncolom a szemöldököm és néha, mikor egy nagyon durván kinéző páros jön velem szemben, elvigyorodok, hogy "na, ezek tényleg megérdemlik egymást a szaguk alapján". :D
kérdező, te vagy nagyon b_uzisan öltözöl, amivel inkább elriasztod a nőket, vagy gusztustalanul lenézel másokat ami látszódik is rajtad, ezzel meg mégjobban riasztod őket...
keress magadnak felszínes-érdek nőket. azzal talán boldog leszel 10 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!