Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet megtalálta a Livejasminon egy barátom. Mit csaináljak? Kikészültem teljesen? Ti szakítanátok vele?
Persze hogy azt "hazudta" hogy recepciós, mert gondolom sejtette, hogy ha megmondaná mit csinál minden sz*rt gondolnál, és vélekednél anélkül hogy amúgy fikarcnyi sejtelmed is lenne az egészről.
Szerintem, ha nem tudod elfogadni, akkor köszönj el, ne zaklasd őt a f*szságaiddal.
Ne keress mást, mert te szerintem csak ilyen nőkbe fogsz botlani a jövőben is. Őt legalább ismered: tudod, hogy hazudós, vonaglik a kamera előtt, de legalább a Tiéd és ismered.
Jah és a kérdésedre (Kikészültem teljesen?) a válasz: Szerintem nem.
Érdekes,mivel a saját országodat le lehet tiltani.
Tehát,az ismerőseid sehogy sem tudhatják meg,hogy te ezt csinálod.
Szerintem itt vmi kamu dolog van.
Amúgy meg mi ebben a nagy dolog.Nem ke-él senkivel.
Mutogatja magát camon.Szerinted a strandon nem bámulják meg?És van aki még ingyen el is élvezhet rá.
Ha jót pénzt keresnék vele és bizton nem hagynám abba egy ilyen hisztis kisfiú miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!