Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet megtalálta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet megtalálta a Livejasminon egy barátom. Mit csaináljak? Kikészültem teljesen? Ti szakítanátok vele?

Figyelt kérdés
Tudom manapság ez már sokaknak belefér nekem nem.Az a baj hogy szeretem így nem tudom mit csináljak,elnézzem neki és majd befejezi idővel.Vagy szakítsak vele?Talán ha őszinte lett volna nem lenne baj,de így hogy hazudott így nem tudom mit csináljak.Azt hazudta hogy recepciós egy hotelba.
2013. máj. 7. 11:08
1 2
 11/17 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Én a helyedben nem bocsátanék meg neki, ez iszonyat nagy dolog! Főleg, hogy hazudott is! A mai világban tényleg nehezen lehet feltörni és van, hogy nagyon kell a pénz, de akkor sem hazudok a páromnak ekkorát! Ahogy előttem is mondták lapát!
2013. máj. 9. 08:01
 12/17 ebgondolat válasza:
Egy ismerősömtől hallottam, hogy ezen az oldalon van 'Couple' kategória, így akár dolgozhatnátok együtt. Ha ez számodra nem vállalható, akkor amíg a kedvesed a hotelba' van, menj el sörözni.
2013. máj. 9. 15:03
 13/17 anonim válasza:
Az előtt kezdte, hogy megismert volna vagy közben? Ha nem osztotta meg veled a gondjait, és hogy segítség kellene, akkor pápá, de te is nézz magadba, mert észre kellett volna venned. Ha már ezt csinálta mikor megismert, akkor beszéljétek át, nyilván ő sem büszke erre a kenyérkeresetre, pedig az is ugyanolyan munka, mint a többi és nem is könnyű.
2013. máj. 13. 19:13
 14/17 anonim ***** válasza:
39%

Persze hogy azt "hazudta" hogy recepciós, mert gondolom sejtette, hogy ha megmondaná mit csinál minden sz*rt gondolnál, és vélekednél anélkül hogy amúgy fikarcnyi sejtelmed is lenne az egészről.

Szerintem, ha nem tudod elfogadni, akkor köszönj el, ne zaklasd őt a f*szságaiddal.

2013. máj. 17. 23:45
 15/17 anonim ***** válasza:
A barátod meg gondolom trollkodni vagy kunyerálni ment az oldalra így bukkant rá a lányra. Szerintem ő gázabb.
2013. máj. 18. 02:52
 16/17 anonim válasza:

Ne keress mást, mert te szerintem csak ilyen nőkbe fogsz botlani a jövőben is. Őt legalább ismered: tudod, hogy hazudós, vonaglik a kamera előtt, de legalább a Tiéd és ismered.

Jah és a kérdésedre (Kikészültem teljesen?) a válasz: Szerintem nem.

2013. aug. 29. 03:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Érdekes,mivel a saját országodat le lehet tiltani.

Tehát,az ismerőseid sehogy sem tudhatják meg,hogy te ezt csinálod.

Szerintem itt vmi kamu dolog van.

Amúgy meg mi ebben a nagy dolog.Nem ke-él senkivel.

Mutogatja magát camon.Szerinted a strandon nem bámulják meg?És van aki még ingyen el is élvezhet rá.

Ha jót pénzt keresnék vele és bizton nem hagynám abba egy ilyen hisztis kisfiú miatt.

2014. márc. 29. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!