Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha járnátok egy lánnyal majd meglátnátok régebbi hegeket a combján szakítanátok vele?
az öngyilkos jelöltekre fenemód allergiás vagyok.
ami a vagdosás témakört illeti.. volt 1 barát / havercsaj
aki csinálta ezt egy rövid ideig de az övé nem volt maradandó. meg is kérdeztem tőle h mégis miért jó ez és a válasza lényege az volt h : mert utána jobban érzi magát. [mélyebben nem mennék bele elvégre nem azért mondta hogy közszemlére tegyem.]
és akármekkora hülyeségnek is hangzik de van biológiai alapja O_o! a vágás ugyanis endorfint szabadít fel ami eufória érzést okoz.
ami a hegeket illeti: nekem is van 2 jó nagy az alkaromon:D bár én ezeket üvegtől szereztem és baromira nem vágytam rájuk.
otthagyni nem hagynám ott de azért rontana az összképen az biztos.
amúgy nem tudom azt mondani hogy milyen rossz lehet most neked.. ez a félelem remélhetőleg jól beég a tudatodba és legközelebb nem csinálsz ilyen fszságot akkor sem ha épp ki vagy bukva.
ez a betegség max tünetmentes egy darabig,de gyógyíthatatlan.
én meg nem tűröm a környezetemben a lelki betegeket.
főleg nem párkapcsolatban.
jah.
és nézd meg a titkárnő című filmet.
egy olyan palival,akár boldog is lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!