Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha járnátok egy lánnyal majd meglátnátok régebbi hegeket a combján szakítanátok vele?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és télen volt egy időszakom amikor szanaszét vágtam a combom..nagyon megbántam mert irtó csúnya. Mit gondoltok erről? Soha nem lesz senkim? Nem vagyok már depressziós és nincsenek öngyilkos hajlamaim, csak félek, hogy nyáron ha valaki meglátja mi lesz..Nektek mi lenne az első benyomásotok? [link] enyém nem ennyire csúnya,egy darab mély van és van mind 2 combomon csak felül 3-4 csík.2013. ápr. 28. 02:01
12/17 anonim válasza:
Nem feltétlen, fontosabb lenne, hogy emberileg milyen.
13/17 anonim válasza:
Nagyon szexi, igazi tigrisnő. Tigriscsíkos dorobmoló cicamaca 8))
14/17 anonim válasza:
Ha majd idővel úgy érzed,hogy nem lesz senkid,majd írj rám :D
15/17 anonim válasza:
Hát súlyos pszihikai problémáid lehettek/lehetnek. Nagyon sajnállak, mivel még bőven gyerek korban vagy, és már ilyen dolgokat kellett átélned. Mi volt a probléma ami miatt ezt csináltad magaddal? Ha esetleg szégyenled itt leírni, jöhet privátba is, szívesen "meghallgatnálak", és esetleg ha tudok, segítek.
Amúgy ha korombeli lennél és ilyen vágásnyomokat fedeznék fel rajtad, akkor sem szakítanék, mivel nem tudhatom mi az oka, és nem szeretek előre ítélni. Inkább meghallgatom a másikat, aztán alakítok ki véleményt róla.
29 F
16/17 anonim válasza:
Nem szakítanék vele! Ha mégis, akkor nem a combján lévő hegek miatt!
F.
17/17 anonim válasza:
A hegek el fognak halványulni. És nem szakítanék emiatt egy lánnyal. Én is éreztem már úgy, hogy szívesen megamba vágnék, mert a lelki fájdalom elviselhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!