Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan sráccal aki élvezettel ráküldi a kutyáját a macskákra? Vagy ha már összejöttetek vele, szakítanátok ez miatt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 07:47
1/18 anonim válasza:
Mármint ráuszítja a kutyát a macskára, és ezt viccesnek tartja? Én nem jönnék össze ilyen emberrel, vagy ha a kapcsolat alatt történik, akkor szakítok. Mivel az ilyen ember kegyetlen...
2/18 anonim válasza:
Alapból szóba se állnék ilyen emberrel. De ha már a barátom és így történik meg az eset, akkor mindenképpen megbeszélném vele a dolgot. Szakítás csak akkor lesz, ha nem hagyja abba az efféle "szórakozását".
3/18 anonim válasza:
Szerintem ez összetetteb mint hogy csak úgy otthagyom.
Valószínü egyböl kiábrándulnék töle, és ha megint megcsinálja már idegesítene, és pár hét alatt óriási problémáink lennének, és egy idl után szakítanánk.
4/18 pekkerke válasza:
én aszomszéd kutyához dobom át a macskákat :D (fiu)
5/18 anonim válasza:
Sajnos, az ilyen jelekre oda kell figyelni idejeben!
Csak rossz ember csinal ilyet.
Ez az elet mas teruletein is megmutatkozik.
Majd teged is bajba otthagy, vagy átver csúnyán, es a markaba röhög
6/18 anonim válasza:
Ilyet csak egy genetikai hulladék csinál, egy beteg ember. Normális ember nem nevel vadállatot a kutyájából!
7/18 anonim válasza:
4# Büszke lehetsz magadra!!!!
Mit ártott neked az a macska?
8/18 anonim válasza:
Rögtön, nem járnék pszichopatával.. Ha valaki élvezettel nézi hogy a kutyája széttép egy macskát akkor az nem normális. Vagy mi történik egyáltalán? Csak megkergeti a kutya macskát a srác meg azon röhög ahogy üldözi?
9/18 A kérdező kommentje:
Kialakulóban van valami ezzel a sráccal, de amikor ezt megláttam....( igaz szájkosárral küldte rá )elbizonytalanodtam.
Meg ismerem a volt barátnőjét, és mondta nekem, hogy a srác elmondta neki, hogy gyerek korában megkínzott egy macskát. Nem tudom, hogy ez igaz e?
2013. ápr. 13. 08:47
10/18 anonim válasza:
Nem, szóba se állnék vele, a gyomrom fordul fel az ilyenektől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!