Tudtad hogy ő lesz a férjed mikor összejöttetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 18:45
1/10 anonim válasza:
Igen,erzeztem...habar kapcsolatunkban volt egy nagyobb szunet,de mindvegig ereztem hogy en csak vele tudnam elkepzelni ajovomet, es igy is alakult..vegul megkerte a kezem...de mint mondtam,mar a legelejen ereztem valamit,ami csak kesobb tudatosult hogy mi az.
3/10 anonim válasza:
Nem. Sőt utólag nem is értettem hogy a fenébe tudtam hozzámenni feleségül,és hogy a fenébe éltük 13 évet együtt.
A második férjemnél sem tudtam, de ő jó választás volt.
4/10 anonim válasza:
Így konkrétan nem jutott eszembe, de még az első randi előtt, amikor elkérte a telefonszámomat, átsuhant az agyamon, hogy hú, ezzel a sráccal el tudnám képzelni hosszú távon. Jövőre esküvő :)
5/10 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem gondoltam házasságra.
6/10 anonim válasza:
Reméltem. És bevált :)
Off: amikor először hallottam róla, csak a vezetéknevén röhögtem. A vicces az, hogy ma már nekem is ez a nevem.
7/10 anonim válasza:
Még mielőtt összejöttünk is tudtam, hogy ha egyszer az enyém lenne, biztos nem engedném soha el. Sajnos egyszer nagyon elrontottam vele, épp szakítottunk az akkori párommal, mikor szerelmet vallott, de akkor még nem voltam erre felkészülve, össze voltam zavarodva, végül kibékültem az exszel. Hamar rájöttem, hogy rossz döntés volt, és mindig csak ez a fiú motoszkált az agyamban, pedig nem is beszéltünk 2 évig. Aztán, véletlenszerűen újra kereszteztük egymás útját, akkor már biztos voltam benne, hogy nekem csak ő kell, csak féltem, hogy neki már nem. Aztán persze kiderült, hogy ő is végig szeretett, csak ostobák voltunk mindketten. Az első naptól, hogy összejöttünk tudtuk, hogy összetartozunk, 2 hónap után összeköltözés, 4 hónap után eljegyzés, másfél év után esküvő:)
9/10 anonim válasza:
Neten kezdtünk levelezni, és amikor először megláttam egy belső hang súgta azt: Ő AZ!
Ha ez ennek számít?... :)
24N
10/10 anonim válasza:
Igen. Főleg mert ő még mielőtt összejöttünk, már jelezte, h majd egyszer szeretne elvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!