Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan sráccal aki élvezettel ráküldi a kutyáját a macskákra? Vagy ha már összejöttetek vele, szakítanátok ez miatt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 07:47
12/18 A kérdező kommentje:
Az volt, hogy beszélgettünk, és meglátott a srác egy macskát, és szólt a kutyájának, ( szájkosárban volt ), és ráküldte. Persze mondtam neki, hogy csóri macskát ne bántsa, neki is csak egy élete van, meg a kutya is sérülhet. Erre mondta mosolyogva, hogy áááá úgy se tudja bántani....
2013. ápr. 13. 08:52
13/18 anonim válasza:
A pszichopatak gyerekkori palyafutasukat igy kezdik, allatkinzassal, gyújtogatással , vagy apró lopásokkal, stb, mindennek van egy kezdete...mielött embereket hasznalna ki
14/18 anonim válasza:
nem járnék, ha kapcsolat közben derülne ki, ott helyben dobnám, de talán agyon is lőném az ilyet.
15/18 anonim válasza:
nálunk volt olyan ahol lakom, h a kocsmában egy pasi azt mesélte h van pár palota pincsije, és rávágott egyik fejére azt kiestek a szemei...ez a fószer közismert állatbarát volt a környéken
16/18 anonim válasza:
Tudtam én, hogy az ember a legundorítóbb, legkegyetlenebb, legbutább faj a földön. Szerintem hagyd ott a beteg idiótát.
17/18 anonim válasza:
úristen ott hagynám!
jelentsd fel, a törvény bünteti ha vki a kutyáját emberekre vagy más állatokra uszítja!!
állatkínzás is egyben! az ilyen embereknek gond van az agyával,nem éppen épp elméjű, most még macskákra küldi a kutyáját aztán majd rád fogja!!
utálom a macskákat még se jutott eszembe,hogy rá uszítsam a kutyámat egy macskára!!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én se szeretem a macskákat de nekem nem fér bele egy kapcsba az állatok kínzása. A válaszok megerősítették azt a döntésemet, hogy max beszélő viszonyba maradok a sráccal.
2013. ápr. 13. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!