Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok a barátotokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátotokkal, ha nem keresne titeket? Fél éve járunk és 4 napja felém sem néz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Veszekedtünk kicsit, és most nem keres. Azt mondta utoljára, hogy majd beszélünk, nem szoktunk így elköszönni, most akkor várjam meg míg ő felhív? Semmi érdeklődést nem mutat felém. Bánt ez az egész, sokat sírok miatta. Nem bírom már. Én szeretem őt, de ez így nagyon rossz. 22 évesek vagyunk mindketten.

2013. máj. 6. 22:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gyerekes. Ne várd már, hogy keressen, basszus, okos enged, szamár szenved!! Hívd fel.
2013. máj. 6. 22:26
 2/17 anonim ***** válasza:
Hívd fel Te,és mondd el neki,mit gondolsz erről az egészről,hogy mit érzel,hogy nem bírod ezt tovább,és mondja el teljesen őszintén,mit akar,miért viselkedik így.
2013. máj. 6. 22:26
 3/17 A kérdező kommentje:
Mindig én engedek, azért vagyok tanácstalan. És ebből, ahogy elköszönt arra gondoltam, hogy kell neki idő, ami rendben is van, csak 4 nap már szerintem sok. Ő nem szomorkodik, tudom. És ne a nő fusson a férfi után, erről is volt már szó, egy beszélgetésünkkor. Szóval, ezért vagyok most tanácstalan.
2013. máj. 6. 22:31
 4/17 anonim válasza:
Hivd fel és mond el neki amit érzel. Utánna ugyis kidrül, hogy megéri kibékülni vagy sem.
2013. máj. 6. 22:36
 5/17 anonim ***** válasza:

Hát nézd: ha nem hívod fel, akkor nem fogsz tudni szakítani sem vele.

Egyébként tényleg gyerekes a dolog. A férfi után futás meg nem így néz ki.

2013. máj. 6. 22:37
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az baj, ilyenkor nem tudok tisztán gondolkodni, "kisírtam" már a fejemből minden épkézláb gondolatot.

Lehet, hogy megfogadom a tanácsokat.

2013. máj. 6. 22:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem igy lett vege egy szinten feleves kapcsolatomnak.

Egyszercsak nem keresett.

Nem volt elozmeny, nem veszekedtunk, es egyszercsak nem keresett. Napokig, hetekig, es mar honapokig.

2013. máj. 6. 23:25
 8/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ez így nagyon rossz.

Az a baj nem így ismertem meg. Nem tudnám elképzelni róla, bár elég sokat csalódik az ember az életben, nem igazán bízhat meg már senkiben manapság.

2013. máj. 6. 23:33
 9/17 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok.

Igen , sajnos senkiben sem lehet mar megbizni :(

Sajnalom, azert ne sirj sokat ( igaz en is hetekig bogtem), majd jon olyan valaki, aki igazan szeret, es megerdemel Teged!!!

Fiatal vagy, fel a fejjel!

2013. máj. 6. 23:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Szerinted temethetem ezt a kapcsolatot? Tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül a világban, csak annyira nehéz, és nagyon fáj. Mindent megtettem ezért a kapcsolatért, és ennyit értem neki.
2013. máj. 7. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!