Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nem tudom hogy reagáljak. Ti ez szakítanátok a
barátotokkal?
Figyelt kérdés
Beléptem a barátom facebookjába, amit ugye nem lett volna szabad, de olyanokat találtam, hogy írt egy csajnak, hogy mennyire tetszik neki, és hogy mennyire sajnálja hogy van barátnője, meg ilyenkor milyen szar, de amiről a barátnője(vagyis én) nem tud, az nem is fáj neki, meg kérdezte hogy ott aludhatna e, meg akkor biztos lenne más is stb. nem ecsetelném tovább. a lényeg, hogy rohadt szarul vagyok miatta, de el se mondhatom neki, mivel akkor tudná, hogy beléptem. ti mit tennétek?
Lapát de azonnal! Ugyanez volt nekem is mi kibékültünk, de semmi nem lett jobb, most sem bízom benne... És csak úgy mondom hogy még én voltam a rossz, hogy beléptem a facebookjával, nem ő aki megcsalt.
2013. márc. 17. 16:19
2/17 anonim válasza:
Azonnal kidobnám a rohadt szemétládát!
2013. márc. 17. 16:20
3/17 anonim válasza:
Szakítanék vele, de nagyon gyorsan! Nem kell feltétlenül elmondanod neki, hogy mit olvastál, egyszerűen csak közöld vele pl, hogy részedről elmúlt a szerelem! Biztosan fájni fog, de gondolj bele, jobb, ha tovább lépsz, innentől nem lennél olyan boldog, ha tudod, hogy a barátod ilyeneket írogatott egy másik lánynak!
4/17 anonim válasza:
Én leülnék vele és elmondanám. Valószínűleg először ki fog akadni, hogy miért nézted meg, de őt meg senki sem kényszerítette, hogy ilyeneket írjon egy másik lánynak.
Amúgy talán adnék neki egy utolsó esélyt, bár ez attól is függ, hogy milyen volt a kapcsolat.
5/17 anonim válasza:
Dobd ki sürgősen!!!!!
6/17 anonim válasza:
Találj valami okot és fuss,amig nem késő :D
2013. márc. 17. 16:22
7/17 anonim válasza:
Hát én lebuktatnám az biztos , így tagadni fog meg minden, csodás történeteket tudnak ilyenkor kreálni !:S
2013. márc. 17. 16:23
8/17 anonim válasza:
Szakíts vele. Maximum lehord téged, hogy beléptél a fb-jára, és elmond mindennek, de akkor sem érdemli meg a pasi, hogy barátnője legyen. Ami igaz, igaz. Tényleg nem szabadott volna belépned a facebookjára, nem volt szép dolog. De azért a párkapcsolatban fontos a hűség is, nem csak a bizalom. Ez köztetek nem működik maximálisan: ő nem képes hű lenni hozzád, te pedig nem bízol benne. Ennek a kapcsolatnak biztos meg voltak a szépségei, de épp itt az ideje, hogy befejeződjön.
2013. márc. 17. 16:23
9/17 anonim válasza:
Alap, hogy azonnal kirakod...ha egyszer megcsinálta megint meg fogja
2013. márc. 17. 16:26
10/17 A kérdező kommentje:
hát ez elég egyértelmű lett mindenki részéről. én is erre hajlottam, csak megerősítést kerestem. nem vagyok túl tapasztalt ilyen téren, meg nagyon szeretem is, de azt hiszem nincs más megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!