Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nem tudom hogy reagáljak. Ti ez szakítanátok a barátotokkal?
Figyelt kérdés
Beléptem a barátom facebookjába, amit ugye nem lett volna szabad, de olyanokat találtam, hogy írt egy csajnak, hogy mennyire tetszik neki, és hogy mennyire sajnálja hogy van barátnője, meg ilyenkor milyen szar, de amiről a barátnője(vagyis én) nem tud, az nem is fáj neki, meg kérdezte hogy ott aludhatna e, meg akkor biztos lenne más is stb. nem ecsetelném tovább. a lényeg, hogy rohadt szarul vagyok miatta, de el se mondhatom neki, mivel akkor tudná, hogy beléptem. ti mit tennétek?
20/L
egyébként több mint 2 és fél éve vagyunk együtt.
2013. márc. 17. 16:17
11/17 anonim válasza:
Dobd a picsßba! Nyugi velem is most szakítottak tudom mennyire fájdalmas,de jobb mint egy fos kapcsolat!
12/17 anonim válasza:
Komolyan mondom hogy eddig a kapcsolatokat tekintve a Facebook csak hátrány volt és semmi jó nem származott belőle.
Eddig csupa hátránya volt csak a kapcsolatokat nézve.
A tömérdek féltékenység első sorban...
13/17 anonim válasza:
beszéljétek meg először a dolgot, ha ilyet írt, akkor lehet, hogy hiányzik a barátodnak valami a kapcsolatból, amin lehet segíteni.
14/17 anonim válasza:
Ha már eljutott addig,hogy ilyeneket ír egy másik csajnak,akkor előbb vagy utóbb meg is fogja tenni sajnos.És ha nem ezzel a csajjal,akkor lesz majd más.Én szakítanék vele a helyedben,mert te fogsz jobban szenvedni mellette,ha vele maradsz.
15/17 anonim válasza:
Találsz nála ezerszer jobbat,aki megbecsül!
16/17 anonim válasza:
az én barátom pont ugyan ezeket irogatta más csajoknak , az elsőt még megbocsátottam, de utána ez nem maradt abba, folytatta, pedig megmondtam neki, ha mégegyszer megteszi akkor lapát. De én marha mindent elnéztem neki, na a vége az lett, hogy most ő dobott ki 1hónapja szintúgy 2és fél év után, mert összejött a hátam mögött azzal a csajjal akinek ezeket irogatta ;) szakíts!
17/17 anonim válasza:
Azonnal kidobnám! Ne csessz el több időt az életedből egy ilyen emberre, egy ilyen kapcsolatra! Mindegy, mivel mentegetőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!