Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még vele lenni?
Figyelt kérdés
Első szerelem..15 éves vagyok. Fél éve együtt vagyok a barátommal, de nagyon sokat veszekszünk...Egyszerűen nem tudom, hogy mi lenne jobb, ha szakítanánk, vagy ha együtt maradnánk. El se tudom képzelni nélküle már az életem, de annyit szenvedek amikor veszekszünk. Kérlek segítsetek. És erre nem kérek olyan negatív kommenteket, hogy "15 évesen nem lehetsz szerelmes"..stb#ftggf
2013. máj. 6. 13:10
1/6 anonim válasza:
Ha folyton veszekedtek akkor nincs értelme az egésznek, miért nem ültök le amikor mindketten nyugodtak vagytok és beszélitek meg ezt higgadtan.
17f
2/6 Takacs Laszlo 15 válasza:
Ha ennyire szenvedsz,akkor ne szenvedj tovabb,es tedd meg amit akarsz,mert feleslegesen nincs ertelme kitenned magad ilyen viszontagsagos kapcsolatnak.
3/6 anonim válasza:
Nem azzal van a baj hogy 15évesen nem lehet szerelmes az ember. ismerek olyat akik 15évesen ismerkedtek meg és boldog házasságban élnek. Azzal van baj hogy veszekedtek mindenen, és szenvedsz.Vagy meguntatátok egymást és csak a megszokás köt össze titeket vagy nem akarjátok teljesen elveszíteni a másikat.Az biztos hogy lépnetek kell mert ez így biztos egyikőtöknek sem jó.
4/6 anonim válasza:
Azert fogadod el igy, mert legelsö kapcsolat. A veszekedes sosem jo egy kapcsolatban, csak meg fiatal es tapasztalatlan vagy. Elöbb utobb ugyis szakitotok, mert ez nem fog megmaradni ha mar most ilyen.
Ne felj, a legtöbb ember nem a 15 eves elsö kapcsolataval hazasodik össze, vagy ha igen akkor tuti nem veszekedesböl allt az eletük.
5/6 anonim válasza:
Te már csak a szerelembe vagy szerelmes. Minden kapcsolatban vannak súrlódások, annak inkább vitának kell lennie, mint veszekedésnek.
6/6 anonim válasza:
ha mar felmerul benned a kerdes, hogy van-e ertelme, akkor nincs ertelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!