Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erre hogyan fog reagálni?
Figyelt kérdés
Összevesztünk 2 hete. Letiltatott Facebookról. Azóta még személyesen nem találkoztunk, de minden nap beszéltünk telefonon. Kérdeztem miért nem vonja vissza a tiltást, ha egyszer nem akar velem szakítani? Erre az volt a válasza minek vonja, ha úgyis minden nap beszélünk. Most elhatároztam, hogy nem fogom felvenni a telefont, mert ha egyszer nem ismer akkor ne is beszélgessünk. Ha ilyen gyerekes, akkor inkább tényleg jobb ha nem vagyunk együtt. Szerintetek most az lesz a következő lépése, hogy Facebookon kezd el írkálni?2013. máj. 6. 11:29
1/6 anonim válasza:
Gyerekes?? Te vagy a gyerekes a fb sz.rsággal! "Ha egyszer nem ismer, akkor ne is beszélgessünk..." -írtad. Mi ez, ha nem gyerekesség a RÉSZEDRŐL??!! o.O
2/6 anonim válasza:
Azért tiltott le mert már van más valakije akivel kapcsolatban van, ez nem jutott eszedbe?:D
3/6 anonim válasza:
Nagy az isten allatkertje... fogd meg es szakits meg vele minden kapcsolatot aztan arra nezd meg mit reagal
4/6 anonim válasza:
Durcáskodtok? Így nem lesz semmi!
5/6 anonim válasza:
Szomoru látni h ilyenek vannak. én 22 éves vagyok. de ezt nem értem. A facebook miatt huzod fel az orrod??? tudod én pl 18 évesen ha összevesztünk levelet írtam neki és nem ilyeneken duzzogtam
6/6 A kérdező kommentje:
Nincs senkije szóval biztosan nem erről van szó. Neki volt az első rekaciója ez az összeveszés után, szóval ebből gondoltam hogy neki ez fontos.
2013. máj. 6. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!