Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hogy fog erre reagálni a barátom? Elég gátlásos vagyok sajna emiatt.
Az a problémám, hogy nagyon picik a melleim. Feszesek, nem lógnak de nagyon picik. Nem volt ilyen kicsi csak sokáig (hónapokig) beteg voltam és lefogytam de szinte csak onnan és ez engem nagyon frusztrál. Ő még nem látott meztelenül, csak fehérneműben..
Az előző bnőjének viszont kifejezetten nagyok voltak.. igaz nem feszes, és lógó de nagy.... És nagyon gátlásos vagyok emiatt, hogy ha oda kerül a sor nemsokára mit fog mondani.. Mert a dekoltázsom szép de a kosárméretből fogytam centiket sajnos és így nem szépek.. mert ha a hátamon fekszem kb mintha lapos lennék..:(
A rendes válaszokat előre is köszönöm!
Zita
Köszönöm!:)
Persze, ti nem láthattok a fejébe, rosszul tettem fel a kérdést.. inkább úgy kérdezem, hogy srácok ti hogy lennétek ilyen esetben...?
Még az a szerencse, hogy amúgy a lábaim, fenekem és arcom szép... (visszajelzéek alapján:)
Gondolom a barátodat nem zavarja ez a dolog,mivel azért ruhán keresztül is látszik, hogy kinek-mekkora (kb).
Ha szeret téged, akkor nem a melleid miatt szeret. Nem lesz ebből gáz, hidd el.
Köszönöm neked is a választ!
Igen szeret tudom ő mondta.. és én is őt nagyon:)
Esetleg vmi praktikát tudtok h szex közben hogyan 'takargassam'?:))
ha a srác normális, akkor nem fogja érdekelni, úgy fogad el téged, ahogy vagy.
Ha nem az, akkor pedig jobb az elején dobni...
Amúgy pedig engem nem zavarna.
25/F
Köszönöm.
Végülis ha belegondolok.. ha ezen múlna egy kapcsolat, a mellméreteken akkor kevés boldog ember lenne...
Igyekszem megbékélni magammal, és remélem ő is.. nekem azt mondta így vagyok tökéletes, de hát még nem látott ugye teljesen, régebben más volt..
ne akard takargatni.
nekem sincsenek valami nagy melleim [de amugy szépek és nincs velük gond], de a barátom szerette [tudod, 1 tenyér, 1 cici :D].
vedd tudomásul, hogy neked ilyen van, és úgyis vele kell élned, akkor már békülj ki vele.
az előnye meg, hogy tudsz hason aludni ^^:D
L/17
küldj képet! :)
most beidézzem az amorf ördögöktől a ciciről szóló számot, vagy megkeresitek magatoknak?
naszóval, tökmindegy, mekkora melled van. ha szerete, elfogad olyannak, amilyen vagy. én pl lesz*rnám (nem szó szerint) milyenek a melleid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!