Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy olyan lányhoz, aki nem konvencionális gondolkodású?

Figyelt kérdés
Pl ugy pucolja a hagymat,h felul az ebedloasztal tetejere es torokulesben az olebena deszka, ha wellnessezik a 10. Tiszta torulkozot is kepes a foldre hajitani, siman elmegy mezitlab kutyat setaltatni vagy fazekbol eszi a zabpelyhet. Van, aki a falra maszik tolem , de ugy erzem nem artok senkinek.
2013. máj. 6. 01:03
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Ja,azt bármikor,nyugodtan :)
2013. máj. 6. 01:25
 22/44 anonim ***** válasza:
Foley, teljesen lány vagyok. :)
2013. máj. 6. 01:26
 23/44 anonim ***** válasza:
78%

Én komolytalannak, és idegesítőnek tartanék ilyen lányt. Oké, hogy valaki egyedi akar lenni, vagy érdekes bizonyos dolgokban, de ezek hogy az asztalra felülök,felrakom a lábam törökülésben ahol az ember az ételt készíti ez nem egyedi viselkedés, hanem illetlenség. Ahogy a fazékból enni, is neveletlenség. Azt hogy mezítláb megy kutyát sétáltatni meg függ hogy hol. A Duna partján egy füves területen vagy a városban egy betonon sétálva. Ha betonon sétálva akkor igénytelenség, mert ha végig gondolja olyan helyen mászkál mezítláb ahol rengeteg ember járkál szarok talpú cipőben, ahová köpnek, hánynak, ahol kóbor állatok pisilnek, kakilnak..

Egy neveletlen, igénytelen, komolytalan embernek könyvelném el, és nem is kérnék belőle..

2013. máj. 6. 01:27
 24/44 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg , aranyom.:D nekem igy esik jol.:DD es az a legjobb az egeszben, h azt csinalok, amit akarok:) erzem, h elek.
2013. máj. 6. 01:30
 25/44 anonim ***** válasza:

Nyílván otthon lábat mos :D

Amúgy néha tényleg kényelmesebb magasabban ülni.

2013. máj. 6. 01:30
 26/44 Egyirányú alagút ***** válasza:

Hagymapucolás OK

wellnest nem értem, miért, de annyi baj legyen

kutyasétáltatás OK

zabpehely OK

Pasiként a levest eszem a lábasból, ágyon ülve pucolom a krumplit, közben nézem a filmet, W5-el és pingvinnel takarítok le mindent. Ez csak pár apróság, de emiatt én is megérdemelném, hogy hülyének nézzenek :)

2013. máj. 6. 01:45
 27/44 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem azt írja hogy milyen jó fej és oké vagy azt le kell pontozni??? Akkor rögtön azt kell írni hogy te legalább élsz??? Nem ez az élet, hogy komolytalan, és igénytelen valaki.

Az élet az amit én csinálok. Minden évben kétszer megyek külföldre, hol búvárkodni hol ejtőernyőzni. Európát már többször bejártam motorral. Nő létemre imádok motorozni, és élvezem a szabadságot. Minden évben megyek delfinekkel úszni, játszani.. Minden évben eltervezek egy különleges utat, legyen az Dubai vagy a Kalahari sivatag..

Nyugi kedvesem, ez az élet.. és nem az ha azt hiszed menő vagy ha mezítláb mászkálsz egy koszos betonon..

De egy valamiben igazat adok neked. HA te így érzed magad boldognak, és úgy érzed ezektől élsz akkor csináld.. A te életed, úgy éled ahogy tetszik.

De ha felteszel egy kérdést hogy kinek mi a véleménye egy ilyen emberről akkor fogadd el hogy nem mindenki fogja azt mondani amit hallani akarsz..

2013. máj. 6. 01:58
 28/44 anonim ***** válasza:
44%
#27 "Az élet az amit én csinálok." Ez így egy nagyon buta kijelentés, az élet mindenkinek más és pont. Te attól érzed magad szabadnak, hogy utazgathatsz, más meg pl. ettől amit a kérdező írt. Nagyon korlátolt vagy, ha úgy gondolod, bárki aki szokatlan, az csak menőzésből az. Olyan ez, mint amikor nemrég egy ismerősöm kiakadt, hogy egyes emberek különböző zoknit vesznek a két lábukra, mert hogy mi az hogy ők így akarnak különcködni, de szánalmasak... :D Holott csak arról van szó, hogy egyes emberek talán tökmindegy a dolog, felveszik ami a kezükbe akad. A szabadság nekem is inkább arról szól, hogy teszek rá ki mit gondol arról amit csinálok, nem arról, hogy nyaralhatok a Kalahári sivatagban.
2013. máj. 6. 03:19
 29/44 anonim ***** válasza:

Hat ilyen vagy nah...

Engem tuti idegesitenel. Bocs. Oszinte vagyok...

Nem ulunk az ebedloasztalra ahol eszunk.

Nem dobjuk a torolkozot a foldre - foleg ha az tiszta.

Mezitlab kutyat setaltat - attol fugg hol.

Meg a fazekbol eves hagyjan - azt meg el tudnam nezni, persze ha nem idegenek elott csinalod...

Nah szal nekem tul gyerekes lennel.

Mint akit nem neveltek meg rendesen.

A masik meg egybol az ilyen fura feltunossgi viszketegsegben szenvedo lanyok jutnak eszembe a leirasodrol.

Azokat meg vegkepp nem birom.

Legyen fura. Mittomen legyen kepes arra hogy fogja magat es egyedul elmegy Becsbe mert olyan kedve van. De a furasagot, a klassz furasagot ne keverjuk ossze az ilyen feltunosegi viszketegseges nem normalis furasaggal.

Bocs.

Biztos lesz akinek majd ez bejon.

Atadom a terepet.

2013. máj. 6. 06:33
 30/44 anonim ***** válasza:
:D :D Kis huncut XD
2013. máj. 6. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!