Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kevés találkozás, be nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés találkozás, be nem tartott igéretek. Hogyan kezelnétek?

Figyelt kérdés

Na szóval van egy csajom. Hetente általában 1x találkozunk. Én szeretnék többször meg minden, de általában mindig csak egy találkozásra futja, amit én nagyon keveslek. Kifogások például: tanul,edzése van stb.. Hétvége alapból nem jó neki, mert nem itt lakik de meglehetne oldalni a több találkozást szerintem. Aztán én már tervezem h találkozunk és nem egyszer előfordult, hogy lemondja, mert mégse jó neki, rakjuk át blabla.. Próbálok türelmes lenni, de nem tudom meddig bírom. Említettem már neki, hogy ez így nekem nem jó, mert hiányzik meg minden, de gyakorlatilag nem értem el vele smit. Ti mit tennétek a helyemben?

19/F

2013. máj. 5. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ameddig nem dugod meg rendesen, nem lesz érdeke találkozni veled...
2013. máj. 5. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Valoszinu nem erdekled.
2013. máj. 5. 23:37
 3/6 A kérdező kommentje:
tudom h szeret a csaj..szal nem itt van a probléma:)
2013. máj. 5. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én is voltam már így, hogy "tudom, hogy szeret a csaj, csak nagyon keveset találkozunk". Kiderült, hogy pár fontos dolgot sikerült rendesen félreértelmeznem, és én többet láttam bele a helyzetbe, mint ő. Nem mondom, hogy törvényszerűen így van minden esetben, de nem árt, ha lélekben erre is felkészülsz.
2013. máj. 5. 23:47
 5/6 A kérdező kommentje:
ilyenkor én is gondolok erre..aztán vhogy mindig túlteszem magam rajta..nagyot csalódnék ha nem így érezne, elképzelni se tudom:S
2013. máj. 5. 23:52
 6/6 anonim ***** válasza:
detto ugyanez mindenben 18/f annyit kivéve, hogy egyszer már szakítottunk emiatt, de visszakönyörögte magát, és azóta se változott semmi. Készülj fel mert szerintem nem sok jóra számíthatunk :s
2013. máj. 6. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!