Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha találkozom a párom exével?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a párommal. Ö 16 évvel idösebb nálam (ami nem látszik rajta), én 25 vagyok. Az összes exével tartja a kapcsolatot (születésnapkor, ünnepekkor email, telefon), ami engem nem is zavar kivéve, ha az elöttem lévö exéröl van szó. A nö már szeretett volna összeköltözni és családot alapítani. Mivel párom akkoriban munkanélküli volt, ùgy döntött jobb, ha elválnak útjaik. Békésen szakítottak. Akkoriban már megismert engem, és két héttel a szakítás után összejöttünk. Sokat beszéltünk az elözö kapcsolatairól, föleg a legutóbbiról, és ez általában tölem indult ki. Tulajdonképpen elég szépen megkeserítettem ezzel az életem, és a végén azt is megtudtam töle, hogy az egyetlen nö, akitöl tartanom kell, az exe. Kétszer találkoztak, egyszer úgy, hogy nem tudtam róla. Ezenkívül telefonáltak, emaileztek. A párom egyszer elárulta neki, hogy féltékeny vagyok rá, ami még jobban kiborított. Egy-két hónapja a párom azt mondja, hogy már lezárta az ügyet az exével, és hogy csak én vagyok az, aki fontos neki. Az emailek és telefonhívások is elmaradtak. Az utolsó emaileknél mindig mondtam páromnak, hogy írja bele, üdvözlet tölem is. Tegnapelött én írtam meg saját kézzel a párom telefonján az smst, amelyben mindkettönktöl boldog születésnapot kívántunk neki. A nö minden egyes alkalommal CSAK a barátomnak írt vissza, úgy értem: pl. "köszönöm neked", és nem "köszönöm nektek". Egy cseppnyi kedvességet sem mutat irányomba, holott párom biztos abban, hogy egyiköjük sem akar a másiktól semmit barátságon kívül. Èn viszont úgy gondolom, ha az ex a kapcsolatot fenn akarja tartani a barátommal, akkor azt velem együtt kell tennie. Fontos információ még, hogy távkapcsolatban éltek, és ebböl kifolyólag hosszú idön keresztül egy tökéletes kapcsolatnak tekintette a párom ezt a kapcsolatot. Èpp ezért félek, hogy a mi normális, nem távkapcsolatunk veszélyben lehet, ha továbbra is tartja az exével a kapcsolatot. Csak jókat mesélt az exéröl, így a fejemben egy tökéletes nö képe jelenik meg. Azt a tanácsot kaptam, hogy találkozzak az exszel. Hogy ez jó ötlet-e, nem tudom...2013. ápr. 18. 08:22
1/4 anonim válasza:
Neked vége a kapcsolatodnak amit tudsz is, a férfi lélekben nincs veled, amit tudsz is, találkoznod ezzel az emberrel felesleges, amit tudsz is, a nő helyében én nem volnék sem rád, sem a beszédedre kíváncsi.
25 éves vagy, keress magadnak egy olyan férfit, aki nem csak testileg van melletted, hanem szívvel lélekkel. Ennél az embernél sosem leszel olyan pozicióban amit szeretnél.
3/4 anonim válasza:
Nagyon nem jó ötlet a múltban kutakodni, hiszen lezárt dolog, elmúlt, csak saját magad kínzod azzal ha kíváncsiskodsz. Szerintem nem normális dolog exekkel tartani a kapcsolatot, olyan sem nagyon van, hogy "békében" válunk szét. Valamelyik félben mindig marad valami. Nem véletlen a szakítás, azt a szakaszt le kell zárni. Szerintem. Ha most veled van, akkor veled foglalkozzon, vagy ha mindenáron tartani akarja a kapcsolatot az exével, akkor jöjjenek össze újra... Te meg találj olyat, akinek a jelen kell, nem a múlt.
4/4 anonim válasza:
Én anno találkoztam a párom sokat emlegetett exével. (ott persze más volt az alap sztori) leültünk beszélgetni, és azóta barátnők vagyunk :) sokmindent megtudtam a páromról, amit nem is gondoltam volna, illetve amúgy is a végét járta az a viszony. Hát így alakult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!