Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetemi tanár- diák közti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi tanár- diák közti párkapcsolat. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
25 éves, mesterszakos egyetemi hallgató lány vagyok. Van egy tanárom, akin már régebben is láttam, hogy tetszem neki, de a múltkori szakest óta ez be is bizonyosodott számomra. Ő eléggé leitta magát, táncoltunk, ölelgettük egymást, majd meg is csókolt... az egész kémia tanszék szeme láttára. Én hagytam a dolgot. Nálam aludt aznap este, mert haza kellett hozni, olyan sokat ivott, szállása pedig nem volt. Reggel kijelentette, hogy nem kamuból csókolt meg. Azzal búcsúzott, hogy majd ír. Írt, és találkozni akar! Szerintetek mit akar? Belemennétek egy kapcsolatba a helyemben? (Azt hiszem, vonzódom hozzá). Ő 41 éves. Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 14. 23:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Csináld, ha jól esik! :-)
2013. ápr. 14. 23:25
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Na vajon mit akar? Csókolóztatok, nálad aludt, írt, találkozni akar. Essen már le :) Persze, hogy szeretne valamit, nyilván kapcsolatot, persze miután jobban is megismertétek egymást. Ha vonzódsz hozzá, mi az akadálya?

Csak én nem látom hol a probléma? :)

2013. ápr. 14. 23:26
 3/23 anonim ***** válasza:
57%

Ha te akarsz az ujabb ingyen menete lenni, akkor hajrá.

Ez nem tanár, legalábbis az én szememben. Te sem vagy piskóta.

2013. ápr. 14. 23:26
 4/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég tré! Mi van ha kiderül aztán mindenki ujjal mutogat majd rád?
2013. ápr. 14. 23:27
 5/23 anonim ***** válasza:
szerintem nincs akadálya hogy legyen köztetek vmi.
2013. ápr. 14. 23:28
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem a főiskolán ugyanez volt csak fordítva, egyik női tanárommal sikerült közelebbi viszonyba kerülnöm.

Életem egyik legjobb kalandja volt.

F

2013. ápr. 14. 23:29
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha a pasas első randija betalál, a gyereke lehetnél! :D De persze van, akit ez izgat... te tudod.
2013. ápr. 14. 23:29
 8/23 anonim ***** válasza:
úristen ...
2013. ápr. 14. 23:30
 9/23 anonim ***** válasza:
Ha a tanárnak van családja, márpedig valószínű, hogy ennyi idősen van, akkor gusztustalan lenne harmadikként részt venned a szétcincálásában!
2013. ápr. 14. 23:31
 10/23 anonim ***** válasza:
Együtt is voltatok, amikor nálad aludt? Szerintem egyértelmű mit akar, már bocsika.
2013. ápr. 14. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!