Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi tanár- diák közti párkapcsolat. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
25 éves, mesterszakos egyetemi hallgató lány vagyok. Van egy tanárom, akin már régebben is láttam, hogy tetszem neki, de a múltkori szakest óta ez be is bizonyosodott számomra. Ő eléggé leitta magát, táncoltunk, ölelgettük egymást, majd meg is csókolt... az egész kémia tanszék szeme láttára. Én hagytam a dolgot. Nálam aludt aznap este, mert haza kellett hozni, olyan sokat ivott, szállása pedig nem volt. Reggel kijelentette, hogy nem kamuból csókolt meg. Azzal búcsúzott, hogy majd ír. Írt, és találkozni akar! Szerintetek mit akar? Belemennétek egy kapcsolatba a helyemben? (Azt hiszem, vonzódom hozzá). Ő 41 éves. Köszi a válaszokat!2013. ápr. 14. 23:24
21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. ápr. 16. 15:58
22/23 anonim válasza:
Nincs benne semmi, de ilyenkor úgy etikus, hogyha összejöttök, akkor Ő lejelenti, hogy nem szeretne semmilyen órán oktatni már, sem semmilyen szakmai bizottságban benne lenni, ami által neki még köze lehet hozzád az egyetemen. Így elkerülhetők a pletykák.
Mások fejében az is megfogalmazódhat, hogy vajon mióta tart ez, nem így lett-e meg neked az a 3 tárgy... Erre is jó megoldás az, hogyha kivonja magát az életedből iskola szempontból.
Egyébként ilyesmi helyzetben vagyok már egy idej, azzal a különbséggel, hogy nálunk csak 10 év a korkülönbség (ezt is sokallom kicsit) és hogy ugyan tudunk egymás dolgairól, de tudatosan kerüljük egymást ilyen szituációkban, pont ezért.
23/23 A kérdező kommentje:
Hűha! :) Jó olvasni, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben! Ti hogy keveredtetek össze? És amúgy hány évesek vagyok? Mesélj! :)
2013. ápr. 17. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!