Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy inkabb a penz?

Figyelt kérdés
A baratom ki akar menni Olaszba dolgozni 3 honapra,mert itthon keves penzert melozik.2napja jott ezzel az otlettel en azota folyton sirok.(jovoheten menne ki,mert van kint ismerose aki hivta).A szivem szakad meg a gondolattol,hogy nem lesz velem 3 honapig.Tudom hogy ki lehet birni de en nagyon szeretem es erzem hogy megbolondulok.Amikor eszrevette rajtam hogy mennyire megvisel azt igerte hogy atgondolja meg 1x,mert neki is faj hogy igy lat.Mit tegyek?Engedjem el a penz miatt,vagy maradjon itthon mert "szegenyesen" is lehet szeretni?!
2009. szept. 28. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
mióta vagytok együtt? ezt a döntést egyébként szerintem már meghozta magában...
2009. szept. 28. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el , de inkább menej ki vele, és éljetek ott boldogan!!!
2009. szept. 28. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
tekintsd úgy, hogy ez a szerelmetek próbája
2009. szept. 28. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Engedd el mindenképp a barátodat, 3 hónap nem olyan hosszú idő, van net, telefon, tudjátok tartani a kapcsolatot, ha nem engeded el "tüske" lesz később a kapcsolatban.
2009. szept. 28. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem bírnám ki a szerelmem nélkül 3 hónapig, még egy hétig se nagyon. Én nem engedném, rámenne a kapcsoltunk sztem. Ha kimegy tuti nem jön vissza úgy ahogy elment:( Ne engedd el!!!
2009. szept. 28. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell megbeszélni...

Akinek akadály, hogy 3 hónapig nem lehet együtt a párjával, annak egy fabatkát sem ér a kapcsolata...legalábbis nem valami erős.

Én a páromtól 300 km-re lakom, egy suliba járunk, de nyaranta van, hogy egy hónapig nem lájuk egymást...és nem lett baj.

Sőt...januárban szakítottunk, és most, 8 hónap után összejöttünk...addig külön voltunk de a kapcsolat mindent kibírt és mégsem váltunk el.

Ennyi

2009. szept. 28. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
nem igazán lehet pálcát törni így, ugyanis a pénztelenség megöli a szerelmet. azt' akkor se szerelem, se pénz.
2009. szept. 28. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Megértelek, nagyon is. Én is átmentem ugyanezen. Barátom menni akart, én meg csak bőgtem. Igazából nem olyan szörnyű elengedni, de nem is jó. Rettentő rossz volt, de ki lehet bírni, ha arról van szó. Neki sem volt könnyű. Viszont kibírtuk és most sokkal jobb a kapcsolatunk.
2009. szept. 28. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!