Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor jatszam el a szuleim bizalmat? Inkabb a szerelem?

Figyelt kérdés

tehat. 15/l vagyok es a baratom 19/f. Kb 1 eve kezdodott , hogy mi elkezdtunk talalkozgatni, es hat mindent csinaltunk ezalatt az 1 ev alatt kiveve sex. mert ugyebar en anyukammal is meg szeretnem ezt beszelni, ha lesz komolyabb. Nah tehat, amit ezalatt az 1 ev alatt csinaltunk (kb 1 honapban 2-3x) nem mondtuk el senkinek, csak a mi kis titkunk volt. Persze neki se volt ezido alatt baratnoje nekem se baratom. Tehat szinte jartunk, csak nem volt kimondva. Tehat csak petting volt.

Nah es most 2 hete, mondtam neki h kene valamit lepni. Vagy jarunk vagy nem, mert azert ez igy nem koser. Persze ezelott 1 honapja meg is mondtuk egymasnak h erosebb erzelmeink vannak egymas irant. Es akkor ezelott 2 hete ki lett mondva hogy jarunk. Jo, evel nem is volt gond, tobbet beszeltunk telon. Talalkoztunk, medtunk parkba setalni. Uditoztunk a haverokkal. Tehat minden oke, mint egy rendes par. Nah de eljott az ido, hogy apukamnak is elmondjam. O total kibukott h 19 eves, hogy csak sexet akar tollem, es o felnott koru en meg kiskoru. Es anyukam meg nem birja a fiut, mert neki volt diakja es hat a fiu, nem is kedvelte annyira azt a tantargyat amit anyam tanitott. Nah es mivel apam is es anyam is ellenem fordult, szakitanom kellet a fiuval. De nem tudom elengedni. Szeretem.

Most akkor folytassuk azt amit eddig csinaltunk, mar 1 eve? De hat a korso is addig jar a kithoz, amig el nem torik. Es nem akarom eljatszani a szuleim bizalmat. De szeretem.!

2010. ápr. 7. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ez nem egyszerű helyzet. Ha nem tudod megbeszélni a szüleiddel, akkor bizony valakinek nagyon fájni fog. Igazából neked kell mérlegelni, hogy kinek akarsz kisebb fájdalmat okozni.
2010. ápr. 7. 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát addig amíg tanulsz ők tartanak el. De amúgy egy pasi miatt soha nem érdemes a szüleid bizalmát eljátszani. Gondolj a későbbi évere is. Most nagyon jó a viszonyod a szüleiddel, de ha ezt felrúgod mi marad neked. A pasik a csajok életében mennek és jönnek úgy ahogy a barátok. A szülőkre sok mindenben támaszra találsz. Jól gondold végig mint cselekszel. 29/N.
2010. ápr. 7. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:

Sajnos sok szülő nincs felkészülve arra hogy a kicsi lányukból egyszer majd nagylány lesz

szerintem bárki is lenne a te barátod elleneznék!

szerintem állj a sarkadra mondd meg nekik hogy nem lesz gond mert szereted stb

és maradj határozott beszélj a szexuális részekről is ha látják rajtad hogy éretten el tudod mondani ezeket a dolgokat talán felfogják hogy nem vagy már az a barbi babázós kislány kérd meg muterodat hogy vigyen el nőgyógyászhoz ezzel is azt jelezed neki hogy ez nemcsak egy futó kaland

2010. ápr. 7. 14:36
 4/14 anonim ***** válasza:
háát ez durva... én is voltam ilyen helyzetben bár én fiúú vagyok, és akkor 17 voltam és összejöttem egy 16 éves lánnyal de szüleimnek nagyon nem tetszett a lány (szerintük álszent kis kurv@ volt) és tényleg ilyen külseje volt (talán úgy írhatnám le, h "sunyi") de belülről tök aranyos kiscsaj volt. nahh és én is szakítottam vele anyámék nyomására de azóta mondhatom, hogy utálom szüleim... tehát megromlott velük is a kapcsolatom meg ugye szakítottam a csajjal is.. ezzel csak azt akarom mondani ha szereted akkor vele kell lenned
2010. ápr. 7. 15:22
 5/14 anonim ***** válasza:
tényleg dúrva..én ezért nem bíztam sose a szüleimben...aztán amikor végre olyan férfiba,akiről tudtam,hogy a szüleimnek is tetszeni fog...azóta több mindenről beszélek a szüleimmel,de sosem lesz igazi bizalmi kapcsolatom velük,mert régen annyira szigorúan fogtak,h mindig hazudnom kellett nekik,ha valakivel találkozni akartam,v bulizni a haverokkal...talán ez a középúton van..remélem segített.22L.
2010. ápr. 7. 15:58
 6/14 A kérdező kommentje:
en probaltam apammal beszelni, hogy ismerje meg akkor. De nem akarja, azt mondta hogy oruljek h nem talalta meg az utcan mert addig rugtosta volna mig kinem kopi a belet. Es meg sose lattam ilyen idegesnek apamat. :-<..
2010. ápr. 7. 16:14
 7/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok..jobb ha szakítasz vele,különben lehet apád olyat tesz,amit jobban bánnál a szakításnál is:( szomorú ezt mondanom,de bele kell törődnöd:((( kívánom neked,hogy pár év múlva,mikor már a szüleidtől független vagy találj magadnak egy igazi herceget!ezt a fiút,vagy mást...
2010. ápr. 7. 16:26
 8/14 A kérdező kommentje:
es annyira szar. mert a baratom (vagyis mostmar exem ) tudom jol h nem csak az agyba kellek neki. mert akkor nem varna ram. legalabbis mar reg elhagyott volna, es nem talalkozgatnank meg mindig. Es meg is ertett, amikor azt mondtam hogy meg nem, mert azt akarom hogy majd anyukamnak is elmondhassam. :-<. Ez annyira szar.
2010. ápr. 7. 16:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Jobbat nem tudok, üljetek le egy vacsorára és beszéljétek meg.
2010. ápr. 7. 16:51
 10/14 A kérdező kommentje:
oseimmel nem lehet dumalni. vagyis lehet, de ok lezartak ott a temat hogy o nagykoru en meg kiskoru. es ne foglakozzak ilyesmivel
2010. ápr. 7. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!