Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor jatszam el a szuleim bizalmat? Inkabb a szerelem?
tehat. 15/l vagyok es a baratom 19/f. Kb 1 eve kezdodott , hogy mi elkezdtunk talalkozgatni, es hat mindent csinaltunk ezalatt az 1 ev alatt kiveve sex. mert ugyebar en anyukammal is meg szeretnem ezt beszelni, ha lesz komolyabb. Nah tehat, amit ezalatt az 1 ev alatt csinaltunk (kb 1 honapban 2-3x) nem mondtuk el senkinek, csak a mi kis titkunk volt. Persze neki se volt ezido alatt baratnoje nekem se baratom. Tehat szinte jartunk, csak nem volt kimondva. Tehat csak petting volt.
Nah es most 2 hete, mondtam neki h kene valamit lepni. Vagy jarunk vagy nem, mert azert ez igy nem koser. Persze ezelott 1 honapja meg is mondtuk egymasnak h erosebb erzelmeink vannak egymas irant. Es akkor ezelott 2 hete ki lett mondva hogy jarunk. Jo, evel nem is volt gond, tobbet beszeltunk telon. Talalkoztunk, medtunk parkba setalni. Uditoztunk a haverokkal. Tehat minden oke, mint egy rendes par. Nah de eljott az ido, hogy apukamnak is elmondjam. O total kibukott h 19 eves, hogy csak sexet akar tollem, es o felnott koru en meg kiskoru. Es anyukam meg nem birja a fiut, mert neki volt diakja es hat a fiu, nem is kedvelte annyira azt a tantargyat amit anyam tanitott. Nah es mivel apam is es anyam is ellenem fordult, szakitanom kellet a fiuval. De nem tudom elengedni. Szeretem.
Most akkor folytassuk azt amit eddig csinaltunk, mar 1 eve? De hat a korso is addig jar a kithoz, amig el nem torik. Es nem akarom eljatszani a szuleim bizalmat. De szeretem.!
Sajnos sok szülő nincs felkészülve arra hogy a kicsi lányukból egyszer majd nagylány lesz
szerintem bárki is lenne a te barátod elleneznék!
szerintem állj a sarkadra mondd meg nekik hogy nem lesz gond mert szereted stb
és maradj határozott beszélj a szexuális részekről is ha látják rajtad hogy éretten el tudod mondani ezeket a dolgokat talán felfogják hogy nem vagy már az a barbi babázós kislány kérd meg muterodat hogy vigyen el nőgyógyászhoz ezzel is azt jelezed neki hogy ez nemcsak egy futó kaland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!