Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor jatszam el a szuleim bizalmat? Inkabb a szerelem?
tehat. 15/l vagyok es a baratom 19/f. Kb 1 eve kezdodott , hogy mi elkezdtunk talalkozgatni, es hat mindent csinaltunk ezalatt az 1 ev alatt kiveve sex. mert ugyebar en anyukammal is meg szeretnem ezt beszelni, ha lesz komolyabb. Nah tehat, amit ezalatt az 1 ev alatt csinaltunk (kb 1 honapban 2-3x) nem mondtuk el senkinek, csak a mi kis titkunk volt. Persze neki se volt ezido alatt baratnoje nekem se baratom. Tehat szinte jartunk, csak nem volt kimondva. Tehat csak petting volt.
Nah es most 2 hete, mondtam neki h kene valamit lepni. Vagy jarunk vagy nem, mert azert ez igy nem koser. Persze ezelott 1 honapja meg is mondtuk egymasnak h erosebb erzelmeink vannak egymas irant. Es akkor ezelott 2 hete ki lett mondva hogy jarunk. Jo, evel nem is volt gond, tobbet beszeltunk telon. Talalkoztunk, medtunk parkba setalni. Uditoztunk a haverokkal. Tehat minden oke, mint egy rendes par. Nah de eljott az ido, hogy apukamnak is elmondjam. O total kibukott h 19 eves, hogy csak sexet akar tollem, es o felnott koru en meg kiskoru. Es anyukam meg nem birja a fiut, mert neki volt diakja es hat a fiu, nem is kedvelte annyira azt a tantargyat amit anyam tanitott. Nah es mivel apam is es anyam is ellenem fordult, szakitanom kellet a fiuval. De nem tudom elengedni. Szeretem.
Most akkor folytassuk azt amit eddig csinaltunk, mar 1 eve? De hat a korso is addig jar a kithoz, amig el nem torik. Es nem akarom eljatszani a szuleim bizalmat. De szeretem.!
ugyanebben a cipőben járok. 10 hónapja vagyok együtt a barátommal és a második hónap után eltiltottak tőle mert 20 éves (és elvileg csak azt akarja). Mi mégis megbeszéltük hogy nagyon szeretjük egymást és senki se fog közénk állni.
és megtudjuk oldani hogy találkozzunk, hála Istennek rengeteg ismerős van aki segít ebben és falaznak nekünk (még pár szülő is). szóval nem félek attól h lebukunk vagy valami de ha mégis...akkor talán mégis engedik hogy együtt legyünk ha képesek voltunk 8 hónapig titokban találkozgatni.Szóval azt kell látniuk hogy nem akarod őt elhagyni és akkor megértik hogy fontos neked:)
én nagyon drukkolok nektek tudom milyen rosz, de ha szerelmes vagy a fiúba és ő is beléd akkor MEGÉRI!!!
Nálam is ugyan ez volt a régi barátommal csak nálunk 9 év volt a kor különbség és meg is ismerték szüleim csak aztán nem tetszett nekik a dolog. Egy idő után szakítottunk majd összejöttünk titokba...mikor kiderült elég nagy balhé volt meg sok minden adódott. De már így visszagondolva nem kellett volna összejönni vele és meg maradt volna a bizalom szülök felől. Sokszor jobban tudják a szülők mi a jobb neked mint te magad de a szerelemben nem mindig.
Neked kell eldönteni h azzal leszel akit szeretsz és hazudsz a szüleidnek elvesztve a bizalmukat vagy hallgatsz rájuk és szenvedsz amíg el nem felejted. Nem könnyű döntés. Remélem jól döntesz
van 2 verzió.
1.Ha szereted akkor szerintem folytasd titokba, amit nem látnak az nem fáj....:)
2.vagy Csinálj egy találkozót ahol a szüleid is és a pasid is ott van és akkor mind a 2-en elmondjátok, h szeretitek egymást és a pasid is megmondja apukádnak, h nem csak szex-et akar tőled, mert szeret.... anyukádnak is megmondja.....
Tuti egy ideig nem fognak hozzászokni a helyzethez, de aztán egy idővel megszokják!!!:)
Én is így vagyok ezzel....
Az én pasim 18 éves én meg csak 13, titokban találkozgatunk, de ha a szüleim rájönnének nekem végem volna... Nekem is nagyon nehéz....
Drukkolok neked, h jól döntsél!!!
Mi már 4 hónapja vagyunk 1ütt, de még nem próbálkozott be....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!