Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a kapcsolatunkró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a kapcsolatunkról? Inkább szerelem vagy barátság?

Figyelt kérdés

Mikor együtt vagyunk sokat mosolyog a barátnőm, meg viccelődünk és ha leülünk vhova odabújik hozzám. Azonban csók csak búcsúzáskor van :S Mindig engedi hogy végigsimogassam, de a csók csak randin 1x van.

Tudnotok kell még hogy 2 hónap után tartottunk egy rövid szünetet aztán megkerestem és újrakezdtük. Akkor ő szakítani akart mert a csók se okozott örömet...és úgy érezte hogy amit érez nem sokkal több a barátságnál.

Megbeszéltünk pár dolgot és azóta jobb lett a csók is. Meg én újra kezdem érezni hogy belé tudnék szeretni.Azonban nem tom hogy ő mit érez...és mivel alig egy hete vagyunk együtt még nem kérdezek rá.

Azelőtt mikor nem volt jó a csók akkor is csak búcsúkor volt, de sztem némiképp jobb lett. Szerintetek mit érezhet a csaj?

2010. nov. 9. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszoljak szerintem ez egy nagyon erős barátság, vágytok egymás közelségére ölelésére, fontos a másik véleménye, érintése, de mégsincs az a "szerelem" mintha várnátok valamire, mintha arra várnátok mikor mondja ki végre valamelyikőtök, hogy szerelmes vagyok beléd, szóval úgy érzem mintha tényleg várnátok valamire mondjuk arra a szikrára....

Mondtad már neki , hogy szereted és bármit megtennél érte? hogy ő az akire vágytál és sosem tudnád kizárni az életedből mert egy hang lett a fejedben??? Tud egyáltalán róla hogy mennyire szereted? Én úgy érzem a leírtjaidból, hogy nem...

2010. nov. 9. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:

nem szeret

a szerelem nem szavakban hanem tettekben mutatkozik meg

2010. nov. 9. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek ilyen kapcsolat esetén?
2010. nov. 9. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Ti szakítanátok?
2010. nov. 10. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát én szakítanék, mert így csak egymás idejét raboljátok, de szerintem várj még 1 hónapot, aztán ha még mindig így érzed, akkor szakítsatok.
2010. nov. 12. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!