Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kapcsolatunkról? Inkább szerelem vagy barátság?
Mikor együtt vagyunk sokat mosolyog a barátnőm, meg viccelődünk és ha leülünk vhova odabújik hozzám. Azonban csók csak búcsúzáskor van :S Mindig engedi hogy végigsimogassam, de a csók csak randin 1x van.
Tudnotok kell még hogy 2 hónap után tartottunk egy rövid szünetet aztán megkerestem és újrakezdtük. Akkor ő szakítani akart mert a csók se okozott örömet...és úgy érezte hogy amit érez nem sokkal több a barátságnál.
Megbeszéltünk pár dolgot és azóta jobb lett a csók is. Meg én újra kezdem érezni hogy belé tudnék szeretni.Azonban nem tom hogy ő mit érez...és mivel alig egy hete vagyunk együtt még nem kérdezek rá.
Azelőtt mikor nem volt jó a csók akkor is csak búcsúkor volt, de sztem némiképp jobb lett. Szerintetek mit érezhet a csaj?
Kérdésedre válaszoljak szerintem ez egy nagyon erős barátság, vágytok egymás közelségére ölelésére, fontos a másik véleménye, érintése, de mégsincs az a "szerelem" mintha várnátok valamire, mintha arra várnátok mikor mondja ki végre valamelyikőtök, hogy szerelmes vagyok beléd, szóval úgy érzem mintha tényleg várnátok valamire mondjuk arra a szikrára....
Mondtad már neki , hogy szereted és bármit megtennél érte? hogy ő az akire vágytál és sosem tudnád kizárni az életedből mert egy hang lett a fejedben??? Tud egyáltalán róla hogy mennyire szereted? Én úgy érzem a leírtjaidból, hogy nem...
nem szeret
a szerelem nem szavakban hanem tettekben mutatkozik meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!