Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek szerint akkor biztos szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint akkor biztos szeret?

Figyelt kérdés

Lehetséges hogy nagyon ostoba kérdés lesz csak szeretném látni, hogy mi a ti véleményetek.

Szóval barátommal lassan 4 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem

Ő minden nap felhív ha nem tudunk találkozni, naponta többször is, amennyiszer csak tud

ha mindketten ráérünk akkor mindig együtt vagyunk, együtt alszunk akkor mindig hozzám bújik, megölel, folyton puszikat ad, mindig kedves, bármit megtesz amit kérek.

Ugye ez nem fog elmúlni egy idő után és biztos hogy szeret?

2009. szept. 28. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

persze :)

ha nem bántod meg, akkor sokáig fog tartani :)

2009. szept. 28. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

bár nejm írtál életkort, de a kérdésed alapján azt hiszem, joggal gondolom, hogy igencsak fiatalka lehetsz - ez persze nem baj, múló állapot :)

"Ugye ez nem fog elmúlni egy idő után és biztos hogy szeret?"

szinte bitos, hogy el fog múlni - de nem kell megijedni, jön majd másik és egyszer az igazi is eljön :)

2009. szept. 28. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi is lassan négy hónapja vagyunk együtt :) Az én barátom is ilyen :) Bennem is felmerült ez a kérdés, h szeret e, meg hasonlók.. aztán megkérdeztem barátokat stb. és ők is azt mondták h biztosan nagyon szeret :)

Szerintem neked sem kell aggódnod ;)

Remélem még sokáig boldogok lesztek együtt :)

2009. szept. 28. 19:14
 4/6 anonim válasza:
100%

Persze, hogy szeret. :)

Lehet, hogy 3-4 hónap után egy kicsit csökkeni fog ez a kötődés de szerintem ez természetes

2009. szept. 28. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:

18 vagyok

remélem tényleg hogy nem múlik el :)

2009. szept. 28. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én barátom is ilyen!

Ha fürdök, megtörölget utána, ha bújok mellé az ágyba, felemeli a takarót, hogy bújjak alá, ha sétálunk vhova, akkor oda-odanyom egy puszit, meg megölelget, éjszaka betakar, megkérdi hogy szomjas vagyok-e, szóval... nagyon aranyos :)

Azért vannak rossz napjai is :)

És több mint 2 éve együtt vagyunk :)

Én nem vettem észre rajta, hogy csökkent volna... "még"

L/22

2009. szept. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!