Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komolyan a szerelem hiányára utal? Nem hagy nyugodni. Mivan, ezek szerint nem szeret? Vélemény?
most olvastam egy női portálon hogyha a pasi nem ad bármiféle akár személyes ajándékot akkor nem szerelmes beléd és nemvagy fontos neki.
5hónapja járunk a párommal, a hónapfordulókat megbeszéltük hogy nem tartjuk, nem kell hogy kényszer legyen, számunkra minden együtt töltött idő ünnep, épp ezért ne majándékozunk.
Nos eddig kaptam tőle egy rajzot amin a nevem áll, én meg adtam neki szintén egy rajzot a kedvenc kocsijáról mindkettőt saját kezüleg készítettük. Mindkettőnk kirakta amit a másiktól kapott. De ez már vagy 3hónapja volt...
De nem vesz nekem virágot meg spontán ajándékot sem... ez ekkora baj?
okéoké....
De némelyik női portálon csak ezek jelentik a szerelmet... hát ez fura... igyis ha elmegyünk valahová sokszor Ő fizet, és alig akarom engedni, ezek szerint én se szeretem mert nem akarom hogy helyettem fizessen?:)
De mikor átjön olykor vesz nekem Skittlest, mert tudja hogy imádom:DD
az én személyes véleményem az, hogy a szeretetet tudni kell kimutatni, kifejezni, de nem tárgyi dolgokkal.
ha abból tudod leszűrni, hogy a párod szeret, hogy mennyi ajándékot ad neked, az régen rossz.
Nyugi, nem az ajándék jelenti a figyelmességet és szerelmet.
Egy mozdulat, egy pillantás, egy csók is elég. Ne olvasgass ilyeneket, csak érezz! ;)
Pontosan az a szerelem, ha minden pillanat ünnep, amit együtt töltötök, és gondolj bele, az ünnepek is BELÜL zajlanak (a lényeges részeik legalábbis), nem külsőségekben. Ad egy csésze teát, ha beteg vagy vagy csak fáradt és szomjas? Akkor megajándékozott. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!