Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondhatnék neki?

Figyelt kérdés
Van 1 lány a suliban aki nagyon tetszik nekem. 1 évvel fiatalabb nálam. Sosem dumáltam még vele. És nem tom, hogy mit mondjak neki mert félek, hogy hülyeséget mondok és nem is tudnék semmit sem mondani az a baj. Mit kéne mondanom?

2013. máj. 4. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne mondj neki semmit, adj neki egy szál virágot. Érteni fogja.
2013. máj. 4. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda hozzá a folyosón és mondd meg neki hogy szimpatikus és nem lenne e kedve elmenni egyszer moziba vagy ilyesmi(a lányok nagyon értékelik az ilyen bátorságot, ne érdekeljen ha ott vannak a barátnői), várj egy hetet és húzd egy kicsit az agyát ha már felcsigáztad majd hozakodj elő újra a témával facen és beszéljétek meg a részleteket, legyél nyitott a film ötleteire még akkor is ha nyálas és romantikus javaslatai vannak(nagyon becsülni fogja hogy végigültél vele egy ilyen filmet)legyél kedves és érdeklődő.
2013. máj. 4. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi mind kettőtöknek.

A nyálas romantikus filmek nem riasztanak el mert megszoktam már. Mikor kicsi voltam anyukámmal kellet néznem ilyesmi filmeket. Szóval nekem mind 1 milyen a film :D.

Köszike még 1x.

Jöhetnek még válaszok.

2013. máj. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!