Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondhatnék a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondhatnék a lánynak, hogy miért írtam rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akire rá szeretnék írni és ebben nem is tart vissza semmi. Csak azért kellene valami indíték, hogy miért is írtam rá. (a bejössz nekem, ismerkedni szeretnék - szövegeken kívül, ami még normális, és ésszerű).
2012. febr. 7. 23:11
 1/8 Macs1209 ***** válasza:

Ne kamillázd körbe, írd le neki, hogy szeretnéd megismerni.

Vagy elhajt, vagy kölcsönös.

2012. febr. 7. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Mégis miért írtál rá???

Egy ősi erő, egy láthatatlan kéz vezényelt mi?

2012. febr. 7. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Vagy írd meg, hogy elakadtál a kardinális-szelet készítésének útvesztőjében és segítsen megsütni.

(nyami) :)

2012. febr. 7. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez a sütis tök jó ötlet:)
2012. febr. 7. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
mindenképpen rá akarsz írni? inkább személyesen, ha elküld akkor így is úgy is elküld, de legalább mélyebb nyomot hagysz benne, és aki reakciókat vált ki az emberekből, az téma lesz, foglalkoznak vele, de ha ráírsz az elveszik a süllyesztőbe
2012. febr. 7. 23:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem úgy tűnik, hogy nem lenne ellenére, ha ráírnák. Amiket visszahallottam, meg ahogy viselkedik, bejövök neki.
2012. febr. 7. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:

a "szia, azért írtam rád, mert..." kezdés gázos.

nem kell indokolnod amég meg nem kérdezi.

2012. febr. 7. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se kell megindokolni, nem kell magyarázkodni, egyszerűen csak írd azokat a dolgokat, amiket egyébként terveztél azután, hogy megmagyaráztad volna.

Bár a helyedben én nem neten akarnék vele beszélgetni, itt csak elhívnám valahová aztán majd személyesen.

Ha meg elkezdtek mindenféle hétköznapi dologról írogatni egymásnak, azzal nem leszel előbb, ugyanúgy nem fogod tudni, hogy végülis akar e tőled valamit, vagy nem,...

2012. febr. 8. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!