Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatnék neki amitől meggondolná magát?
Figyelt kérdés
4 évig voltunk együtt aztán elhagyott mert nem tudtam kijönni a családjával és nem látta közös jövőnket!Miután elhagyott 1 hónapra rá összejött egy ferfival aki 12 évvel idősebb nála,de ez lényegtelen!A szakításunk után egy évvel vissza akartam szerezni ami majdnem sikerült is mert bevalotta hogy még mindig szeret és h a mostani pasilyába nem tudott szerelmes lenni 1 év alatt sem,őt máshogy szereti azt mondta!És velem is akart maradni amig a szülők és a rokonság megnem tudták és lenem beszélték,persze látták rajta hogy simán nem tudják lebeszélni ezért meg is fenyegették h ha összejön velem akkor ők nem ismerik többet,ez azért túlzás mert ennyire nem voltam rosszba velük csak épp nem igazán kommunikáltam egyikőlyükkel sem,de összeveszésre nem került sor szoval nem tudom mért utálnak ennyire!A mostani pasija persze kijön a családdal és velevan annak ellenére h tudja hogy engem szeret a lány a szíve mélyén és őbelé nem szerelmes!Nem tudom elfelejteni nem tudja helyettesiteni senki és semmi,minden nap rá gondolok el akartam felejteni de nem megy,csak egy megoldás van vissza kell kapnom őt de nem tudom hogy győzhetném meg fontos a családja az ő számára és nem akar újabb veszekedést,ez az egy az oka hogy nem vagyunk együtt!2013. ápr. 8. 01:28
1/8 anonim válasza:
"fontos a családja az ő számára és nem akar újabb veszekedést,ez az egy az oka hogy nem vagyunk együtt!"
Ezt kb. most el is felejtheted...
2/8 anonim válasza:
egó növelő pincsikutyának tartott meg téged.
meg különben is,az idősebb fószer már beletette a bránerét,ezek után is lenne hozzá gusztusod?bakker.
3/8 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagy valakibe akkor igen van gusztusod!
2013. ápr. 8. 01:40
4/8 anonim válasza:
Engem is utáltak a párom rokonai.De tudjon már dönteni velem akar élni vagy a családjával?Modj le róla mert csak érzelmileg kihasznál
5/8 Christian Death válasza:
Ezer masik nô van helyette, miert pont ô kell neked, azert mert alkalmatlan vagy uj tarsat keresni, hidd el 100x jobbat es szebbet birsz talalni.
Es ha sikerulne is megszerezned, ujbol osszevesznetek a csaladjan mert sokkal jobban szereti oket mint teged.
6/8 A kérdező kommentje:
3 éve nem tudok lemondani róla!
2013. ápr. 8. 01:53
7/8 anonim válasza:
Hagyd a francba...ez részedről már beteges szerelem. A szerelem nem azt jelenti hogy mindent elnézel a másiknak...
8/8 anonim válasza:
Se beléd, se a másik pasiba nem szerelmes, csak kapcsolatfüggő.
BTW tanulj meg írni kérlek, mert a hideg futkosott a hátamon, ahogy olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!