Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexkapcsolat, nincs csók? Miért nem szeretne csókolózni közben?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 16:43
1/13 anonim válasza:
Mert ütközik az elveivel. Az neki már nem fér bele a szexkapcsolatba. Ennyi.
2/13 anonim válasza:
Mert nem szeret,a kurv.k sem csókolóznak.
3/13 anonim válasza:
Mert lehet szeret valakit, és a csók érzelmesebb (nekem legalébbis) mint a sima szex. Érzelmileg nem akar kötődni hozzád.
4/13 anonim válasza:
Mert ronda a fejed / büdös a szád, nem vonzódik hozzád. Ez a fájdalmas igazság. Csak a testedet használja. Magadra vess.
5/13 anonim válasza:
Nem akarja ,hogy kialakuljanak érzelmek..
6/13 anonim válasza:
hát én biztos nem feküdnék le vele ha még arra sem hajlandó h megcsókoljon
20L
7/13 anonim válasza:
Mert nem szerelmes beléd. Pont ezért nem is tart sokra - emberileg meg pláne.
8/13 anonim válasza:
Mert a csók az már túl személyes oda érzelmek is kellenek vagy pedig fél attól hogy megszeret amikor szexkapcsim volt én sem csókolóztam nekem az már nem fért bele.
9/13 Softness válasza:
Régebben mikor voltak 1 éjszakás kalandjaim én sem csókolóztam úgy gondolkoztam ahhoz kell érzelem is, az nem fér bele, lehet hülyén hangzik, de ez van.
23 N
10/13 anonim válasza:
De azért az olyan nőket is nagyon "bírom", akik az orálban simán benne vannak, de egy sima smacizástól óckodnak... dögöljek meg, ha értem ennek a logikáját. Mellesleg én, ráadásul férfiként, úgy vagyok vele, hogy a normális szexhez szorosan hozzátartozik a csók, különben anélkül, annyi erővel ki is verhetem, kb. a csók nélküli szex is van olyan személytelen, és valahogy én többre vágyok egy lyuknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!