Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom lekapott, és van csaja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap lekapott az a fiu,aki nekem tetszik.Ittunk is,és úgy..És hát ennek a srácnak van bnője.Nemis akárki..Az egyik legjobb bnőm...Ha megtudja,leszedi a fejem...Pedig a srác kapott le...Mit tegyek?Megtudja tuti kiakad,és megakar verni...Bár nemtudom hogy menne e neki. :/ segítsetek :'(#csók #lekapott
2013. máj. 2. 21:05
3/6 A kérdező kommentje:
Ugye?! Most meg itt parrok,ha nekem megy meikőnk nyerne..Mert kb 1 sujcsoportba vagyunk,de nemis ez a lényeg...Mit tegyek S.O.S
2013. máj. 2. 21:10
4/6 anonim válasza:
hát a barátnődnek a sráccal kéne beszélgetni, legalábbis egy normális, agy gondolkodik, mert mindegy ki a 3-k,
szóval a pár a hibás
amúgy ha valaki látta, netán fotó is készült, ki tudja?
a sráccal kéne beszélni, mert a barátnőd ha más honnan tudja meg, na az lesz gáz N
5/6 anonim válasza:
Talán állj elé, és vallj be mindent őszintén. Lehet, hogy kiakad, talán még meg is tép, de legalább a magad részéről megtetted azt, amit ilyenkor illene. Amúgy meg kettőn áll a vásár, és nem csak a srác a hibás.
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom,tudom...:/ Hát tudod az a gond,hogy a fiú szerint nyitott kapcsolatba vannak.A csaj meg odavan érte...:/
2013. máj. 2. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!