Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a lány 16 éves és a fiú 21...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány 16 éves és a fiú 21 lehet köztük szerelem?

Figyelt kérdés
Hozzákell, hogy tegyem, szinte már alkoholista a fiú, de mondjuk most elindult valamilyen irányba, Bécsben dolgozik. Kb. 3 hónapja mindennap beszélünk, bulikban ha összefutunk kavarunk, de ezek mellett mással is kavar, csak nekik nem ír rendszerességgel. Szokott elhívni találkozni de általában nekem nem megfelelő, vagy pedig úgy leissza magát, hogy másnap mégsem találkozunk. Ez a sors lenne? Van remény, hogy megváltozik?
2013. máj. 4. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerinted remeny szerinte skalp

Egy jo csajt megszerezni

Ha valaki nem mond le a te kedvedert egyes dolgol miatt akk azt a csavot cseszheted

Pl massal is kavar

Ha en lennek a 21 eves srac es te lennel a szerencses holgy akkor en probalnek a te kedvedben.jarni nem massal kavargatni

Remelem segitettem

17/ f

2013. máj. 4. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy miért akar egy lány egy ilyen fiúval lenne, és miért vannak egyedül a normálisak, az számomra érthetetlen...
2013. máj. 4. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
ne alázd meg magad ennyire. te már szerelmen gondolkodsz, ő meg most fiatal, bulizik ezerrel, egyik ágyból a másikba. komolyan annyira naív vagy hogy azt hiszed, szerelmet vallasz neki és megváltozik egy "kislányért" ?
2013. máj. 4. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
5 év nem olyan gáz..
2013. máj. 4. 16:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma is akart találkozni meg velem lenni, fél napig kérlelt, vagy több, és ő is szeret, tudom, mert már mondta, és kedves válaszoló, pont h ő vall nekem szerelmet, de ezt inkább még könnyedebb formában, és én vagyok az, aki gyakran flegmázik és bunkózik. :) Tartom magam.
2013. máj. 4. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!