Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet szerelem? Vagy még nem?
Figyelt kérdés
Egy sráccal el kezdtem randizgatni, volt is három randink és járunk is pár napja.Nagyon sokat gondolok rá és szeretek vele beszélgetni és nagyon tetszik.Ideges is szoktam kicsit lenni mielőtt találkozunk és sokszor bolgod vagyok ha rá gondolok.De nem érzem azt a fura érzést a gyomromban amit emlegetni szoktak az emberek.2009. szept. 28. 17:28
1/4 anonim 

válasza:

Ez pont egy olyan dolog, amit neked kell érezned és senki más nem fogja/tudja megmondani helyetted, hogy te mit érzel.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt tudom h senki nem tudja megmondani helyettem de szerintem nem csak én nem vagyok ilyen helyzetben.
2009. szept. 30. 17:50
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem ez még nem az az igazi szerelem, csak egy kis kapcsolat amiben boldog vagy! És ez nagyon jó dolog! Az igazi szerelemmel még várhatsz, mert ha jól vettem ki max 15 éves vagy!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem 18 vagyok de már mind1 mert annyi az egésznek én túl komolyan gondoltam ő meg nem.:S
2009. okt. 2. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!