Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves kapcsolatban vagyok benne és sokszor hiányzik a volt barátom. Elmulik vagy hagyjam ott a bartátomat?
szeretem a mostani barátomat,de annyi dologban nem értünk egyet ...
és mikor nem értünk egyet pld izlésben akkor egyböl eszembe jut a volt barátom hogy vele szinte mindenben egyetértettünk.
vannak problémák amiket nem tudunk megolani...legtöbb a szex terén...
és a volt kapcsolatomban egyszerüen a legjobb volt,jobbat nem kivánhattnék.
a fényképe még most is itt van kitéve a falon.
ha látom akkor minden gondolatom ö...
pedig szeretem a barátomat
a volt párommal én szakitottam 1és fél után mert nem szerettem de most nagyon hiányzik és sokat nézem a fényképeit...
mit csináljak?
nagyon kérlek adjatoj tanácsot
hát meg írtad a szexet, akkor ha vele annyira jó volt, akkor az is miért ne lehetne ? ettől még nem csalod meg a mostai barátodat csak mert néha szexelsz egy jót a volt barátpddal.
na de itt el is kéne gondolkodni, hogy akor mi is tart össze titeket ? van így értelme ?
Szia. Konkretan azert szakitottal az elozo baratoddal mert nem szeretted? vagy volt egyeb oka is? Azt gondolom h ahhoz hogy igazan boldog legyel egy kapcsolatban, nem eleg az a szo hogy szeretem. Kell oda az is h szerelmes vagyok bele.
Szeretni sok mindenkit lehet sok mindenkit szerethesz valamiert sok olyan van akivel nagyon jol erzed magad. Ez megvan a mostani baratodban is de ahhoz hogy ot maskepp lasd ahoz kell az a bizonyos szerelem erzes ami sztem benned NEM tudott kialakulni, amirol nem tehettek. Az is errol arulkodik h a volt baratodhoz huz a szived. Ha szerelmes lennel ez nem fordulna elo. Sztem ez igy csak killodas neked. Gondolkozz el rajta igazabol miert is hagytad ott a baratodat. Ha ugy erzed h megoldhato akkor Kezdj el vele ujra kommunikalni... eloszor csak mint barat. PERSZE CSAK HA NINCS BARATNOJE!!! Aztan ha o is akarja ujrakezdhetitek es ha megint nem sikerul, legalabb tudod h megprobaltad!!!
Sok sikert akarhogyan is dontessz!
Ezt komolyan mondod h nem csalja meg a baratjat ha lefexik a volt pasijaval... neharagudj...ez baromsag... mar bocs!
Ez butasag lenne! Nehogy igy donts! Csak azutan fekudj le barkivel miutan szakitottal! Ez igy tiszta!!!
ertem! Erdekes mert en is voltam ugy h mar idegesitett de annyira hogy szakitas utan mar nem akartam soha vele semmit!
Gondolod, h nem jonne elo ujra az idegesito oldala?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!