Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint ő az igazi?

Figyelt kérdés
barátom szakított velem, én rontottam el az egészet mert gyakran veszekedtünk:( én még az összes volt pasijaim közül se szerettem egyiket sem így, egyszerüen imádom, az első akivel télleg komolyan gondolom.nem tudok betelni vele , és valahogy olyan érzésem van hogy ő az igazi és vele szeretnék lenni örökké.. eddig még egy fiúval se feküdtem le mert nem éreztem hogy ő lenne az a bizonyos ember akivel elszeretném veszteni, de vele megtettem, tényleg én nem értem mi van velem.. rengeteget sírok miatta, eszembe jut és már sírok is.. ha mással vagyok (szexuálisan) akkor is van hogy rám jön a sírás mert eszembe jut mennyire hiányzik, hiába jó.. mindenkiben őt keresem , folyamatosan rá gondolok, még reggelente is amikor felébredek, nem cica fiú,sem páva, helyesnek sem mondanám..de nekem mégis minden egyes porcikáját imádom, folyamatosan csak csókolnám, sok más srác van, de mindenkiben csak őt keresem, félek sosem fogom tudni elfelejteni őt:( de télleg ez valami nagyon rossz. lehetséges hogy ő az igazi?? de akkor miért van ez??mit tegyek?:((((((
2013. máj. 4. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot, és mondd el neki azt amit ide irtál le. ;) Drukkolok :)
2013. máj. 4. 01:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy érzek de hiába mondtam el neki nem érdekelte. Sőt még ki is nevetett mielőtt elküldött a fenébe. :( Visszakapja majd még ezt az élettől. Akibe ő lesz szerelmes az semmibe fogja venni ahogy velem teszi. Kedves kérdező, szerintem is beszélj vele.
2013. máj. 4. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok de nem erdekli massal van mar mar lassan 3 honapja,egyiknap dobot masiknak mar a masik csajjal volt.. de mar leszarom k*rvara faj de felejteni akarok:)
2013. máj. 4. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha képes volt Veled szakítani,akkor már eleve nem ő az Igazi.Hiába hiszed most ezt,mert szerelmes vagy belé,akkor sem lehet ő az életed szerelme,ha elhagyott.Ez egy tény,amit el kell fogadni,fel kell dolgozni.Persze ettől még beszélhetsz vele teljesen nyíltan és őszintén,ezt egyenesen javaslom,csak ha kudarc ér,akkor meg kell értened,miért is történik.Ha elutasít,méltóságteljesen és felnőtt módjára el kell fogadnod a vereséget.Természetesen,mint azt már fentebb is írtam,az érzéseidet mindenképpen tanácsos tisztáznod vele,hogy legalább tisztán lásson,és ennek fényében hozhasson döntést.
2013. máj. 8. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

"lehetséges hogy ő az igazi?? de akkor miért van ez??"

Azért van ez, mert ő az igazi.

"mit tegyek?:(((((("

Semmit, a veszekedés megölte a kapcsolatot. Ennyi történt.

"Visszakapja majd még ezt az élettől. Akibe ő lesz szerelmes az semmibe fogja venni ahogy velem teszi. Kedves kérdező, szerintem is beszélj vele."

Hát persze, aki nem szerelmes beléd, az egy bűnöző :D

2013. máj. 8. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!