Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért sír sok pasi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sír sok pasi, hogy nincs barátnőm, amikor barátnő nélkül jobb, mert elkerüljük sok fájdalmat, nehézséget az életből, főleg a szakítás fájdalmát?

Figyelt kérdés
Lehet hogy társas lények vagyunk, de ott vannak barátaim, akikkel nagyon jól elvagyok. 28 éves vagyok és egyszer volt barátnőm, elég is volt. Rengeteg rossz dologgal járt, veszekedések, hisztikkel stb, főleg a szakítás, ami a legrosszabb. Ugyanis az valami baromi nagy fájdalommal jár és ha nincs barátnőd, akkor a szakítás fájdalmát se kell elszenvedned.
2013. máj. 3. 21:21
1 2 3
 21/22 Noydra ***** válasza:
19es, igen van. Itt fekszik mellettem :)
2013. máj. 4. 20:57
 22/22 anonim ***** válasza:

Én kisgyerekként mindig arra vágytam hogy soha ne legyen barátnőm. Mindig is azt akartam hogy egy csomó szép lány vegyen körül és hogy soha ne jöjjön össze senkivel se.

Nem mindig is ez volt a legnagyobb vágyam. Most 20 éves vagyok és teljesült és még barátaim sincsenek szóval még jobb.

20/f

(ironikus hangvételű válasz)

2013. máj. 5. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!