Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért sír sok pasi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sír sok pasi, hogy nincs barátnőm, amikor barátnő nélkül jobb, mert elkerüljük sok fájdalmat, nehézséget az életből, főleg a szakítás fájdalmát?

Figyelt kérdés
Lehet hogy társas lények vagyunk, de ott vannak barátaim, akikkel nagyon jól elvagyok. 28 éves vagyok és egyszer volt barátnőm, elég is volt. Rengeteg rossz dologgal járt, veszekedések, hisztikkel stb, főleg a szakítás, ami a legrosszabb. Ugyanis az valami baromi nagy fájdalommal jár és ha nincs barátnőd, akkor a szakítás fájdalmát se kell elszenvedned.
2013. máj. 3. 21:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha állati nagy mázlista vagy (millióból egy) akkor legkésőbb 3.alkalommal összejössz egy olyan nővel aki nem dob ki meg ilyenek.
2013. máj. 3. 22:17
 12/22 anonim ***** válasza:
Cinikus válaszolók, ti kajak nem tudjátok elképzelni, hogy valaki akármit tesz, nem talál mégse barátnőt?!
2013. máj. 3. 22:19
 13/22 The Other ***** válasza:
#12-es: itt most abszolút nem az a téma, hogy ki talál és ki nem...
2013. máj. 3. 22:35
 14/22 anonim ***** válasza:

és szexet se kapsz, törődést se, tényleg klassz :DDD

F19

2013. máj. 3. 22:58
 15/22 Noydra ***** válasza:

Az, hogy te neked csak 1 bnőd volt, és vele is olyan szar volt, hogy csak a rossz maradt meg, még nem mindenkinél így van ám :D

Van ám olyan is hogy szerelem, meg az ezzel együtt járó boldog párkapcsolat... Dehát nem értem, minek kell megmagyaráznia egy olyan embernek, hogy a sültkrumplinak szar íze van, aki még csak só nélkül ette...

2013. máj. 3. 23:17
 16/22 anonim ***** válasza:

káérdezővel egyetértek, nekem bár sosem volt, mert minden lehetőséget elszaljtottam, meg egy személyiségzavaros fa szkalap vagyok, de valóban túl sok nyűg van vele azért a 20 perces szexért viszonzásul. Annyit nem ér az egész. igazából egy nőből csak a teste, a szexe ami ér valamit. A többi engem spec állatira nem érdekel.

Prosti! az a korrekt. Azzal nem kell cseszekedni, akkor szeded elő amikor akarod.

2013. máj. 4. 06:40
 17/22 Noydra ***** válasza:
16os, gratulálok a lelki világodhoz. Le sem írom amit gondolok. De összességében nem érzed magad selejtnek?^^
2013. máj. 4. 08:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Elég szomorú 16-os, mert ezek szerint sosem ismertél egy kedves, jó személyiségű lányt sem. Remélem egyszer rájössz, hogy egy nőnek a fejében is lehet valami, amit megszerethetsz.
2013. máj. 4. 12:08
 19/22 anonim ***** válasza:

"Elég szomorú 16-os, mert ezek szerint sosem ismertél egy kedves, jó személyiségű lányt sem. Remélem egyszer rájössz, hogy egy nőnek a fejében is lehet valami, amit megszerethetsz."

Hol vannak kedves, jó személyiségű lányok, akik nem a külsőre mennek?! Vannak ilyenek?!

2013. máj. 4. 18:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Mindig is ismertem ilyeneket, mások is, nem tudom, valakik hogy kerülik el őket.
2013. máj. 4. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!