Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sír sok pasi, hogy nincs barátnőm, amikor barátnő nélkül jobb, mert elkerüljük sok fájdalmat, nehézséget az életből, főleg a szakítás fájdalmát?
és szexet se kapsz, törődést se, tényleg klassz :DDD
F19
Az, hogy te neked csak 1 bnőd volt, és vele is olyan szar volt, hogy csak a rossz maradt meg, még nem mindenkinél így van ám :D
Van ám olyan is hogy szerelem, meg az ezzel együtt járó boldog párkapcsolat... Dehát nem értem, minek kell megmagyaráznia egy olyan embernek, hogy a sültkrumplinak szar íze van, aki még csak só nélkül ette...
káérdezővel egyetértek, nekem bár sosem volt, mert minden lehetőséget elszaljtottam, meg egy személyiségzavaros fa szkalap vagyok, de valóban túl sok nyűg van vele azért a 20 perces szexért viszonzásul. Annyit nem ér az egész. igazából egy nőből csak a teste, a szexe ami ér valamit. A többi engem spec állatira nem érdekel.
Prosti! az a korrekt. Azzal nem kell cseszekedni, akkor szeded elő amikor akarod.
"Elég szomorú 16-os, mert ezek szerint sosem ismertél egy kedves, jó személyiségű lányt sem. Remélem egyszer rájössz, hogy egy nőnek a fejében is lehet valami, amit megszerethetsz."
Hol vannak kedves, jó személyiségű lányok, akik nem a külsőre mennek?! Vannak ilyenek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!