Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok Zámbó Jimmitt hallgattni mikor szerelmesek vvagy bánatosak vagytok? :D
Figyelt kérdés
De most viccen kívűl. Van mégg olyan velem egykorú fiatal aki szereti a zenéit? 20 éves vagyok.2013. máj. 3. 18:41
2/26 anonim válasza:
Mi akkor szoktunk Zámbó Jimmyt hallgatni mikor mocskosul be vagyun rúgva a haverokkal és állat modjára viselkedünk. Na ilyenkor szokták kihívni a rendőröket az üdülőtulajdonosok.
4/26 anonim válasza:
Én szoktam olyat,hogy depis zenét hallgatok,ha szomorú vagyok,hogy még jobban az legyek,de eddig azért nem fajulnék :D
5/26 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem a számat :) lehet túl romantikus vagyok :D
2013. máj. 3. 18:44
6/26 anonim válasza:
Mutter is részegen hallgat Zámbó Jimmit?
7/26 anonim válasza:
soha életben nem volt romantikus, lehangoló és az ember melankolikus lesz tőle
hát idősebb vagyok, oké a hangterjedelmét elismerem, de ennyi N
8/26 anonim válasza:
Kérdező ha tetszenél veled Zámbó Jimmy összes dalát meghallgatnám.
9/26 A kérdező kommentje:
Utolsó :D Biztos vagyok benne,hogy tetszenék neked !!!
2013. máj. 3. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!