Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor voltatok először szerelmesek?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után éreztétek h beleszerettetek vkibe? V mennyi idő az, amire már azt kell mondani, h ebből úgysem lesz szerelem, ne vesztegessük egymás idejét?2013. ápr. 21. 16:38
1/11 anonim válasza:
én mindig már az első 1-2 randi után az vagyok
2/11 anonim válasza:
10-12 éves koromban minden második nőbe szerelmes voltam
Aztán 15 éves koromig egyáltlaán senkibe
17 éves koromban jöttem össze harmadik barátnömmel. Akkor szerelmes voltam.
mostanában meg ismét érzek valamit. De túlságosan nagyravágyó vagyok... Szóval ez egy Keserédes szerelem.
3/11 anonim válasza:
Hát nem attól függ mennyi idő telik el.
Írd be google-ba, hogy szerelem definíciója. Na, ha azt érzed akkor beleszerettél valakibe.
A második kérdésre meg majd valaki más válaszol, mert szerintem hülye kérdés.
4/11 anonim válasza:
amikor először mondjuk úgy h normálisabban szerelmes voltam az első osztályban volt, de mostmár átlátom, hogy az nem volt igazi, most is az vagyok, de tudom h ez rendes szerelem, ugyanis teljesen ismerem a lányt, teljesen összeillünk, azmár más h ő nemakarja.. de nekem ez kb 4hónap volt, hogy rájöjjek.. onnan tudod h úgysem lesz szerelem, hogy ha nemjöttök ki jól egymással, nincs túl sok közös, nem beszélgettek el olyan jól..
5/11 anonim válasza:
pont aznap, mikor elment a maradék kis eszem! :)))
6/11 anonim válasza:
Barátomnak elmondása szerint én voltam az első igazi szerelme, 18 éves.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. én lány vagyok és 2 hónapja járok a barátommal csak ő 16 éves én meg 18. és úgy érzem h én nagyon odavagyok érte. őt pedig megkérdeztem h érez-e vmit, amire azt mondta h nagyon szeret velem lenni, csak nem volt még szerelmes, és nem tudja h milyen az. és h ha egyikőnknél se fog jelentkezni az érzés akkor szép csendben elválunk egymástól. ezek szerint nem esett le neki h én már érzek vmit...
2013. ápr. 21. 16:52
8/11 anonim válasza:
A páromnak elmondása szerint én voltam az első szerelme, ekkor 23 éves volt, azóta eltelt 4 év, és még mindig együtt vagyunk. :) Ő pár hét alatt belém esett :)
9/11 anonim válasza:
Nagyon rég, csináltam neki homokból egy tortát, de amikor talált benne egy macskaszart elrohant, azóta nem láttam.
THE END
A sztorim megfilmesítési jogainak kikiáltási ára 500.000 forint, lehet licitálni!
10/11 A kérdező kommentje:
köszi, megfontolom ;) :D
2013. ápr. 21. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!