Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már évekig reménytelenül szerelmesek?
Nem egy álmodozó tinilány vagyok, aki meglátott egy fiút és beszeretett. Évekig voltunk nagyon jóban vele, nem volt ez pusztán barátságnak mondható, ő mégis elutasított, jó pár hónapja lezártuk a kapcsolatunkat végleg. Mégsem érzem, hogy valami változna, könnyebb lenne. Azóta volt egy kapcsolatom is, de nem ment. Tetszenek meg fiúk, de egyikkel sem tudom igazán jól érezni magam. Már nem is gondolok rá annyit, mint rég. De belül azt érzem, kitéptek a szívemből egy darabot. Hogy már nem vagyok az, aki rég voltam.
Régen sülve-főve együtt voltunk, mindig kitaláltunk valami közös programot, egyfolytában flörtöltünk, történtek dolgok, megvoltak köztünk a tipikus férfi-nő harcok.
Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni? Három és fél éve szeretem őt.
majdnem20/L
igen, konkrétan most is
majdnem20/F
Igen, voltam és vagyok is.
Nem tudsz semmit tenni, én már másfél éve nem bírok túllépni az exemen, pedig nem keresem a társaságát, nem is tudok róla azóta semmit. Mégse bírom elfelejteni, visszavágyom a múltba. Talán majd ha jön valaki, akiben újra megfog valami, akkor képes leszek elengedni az emlékét.
faxa hogy lesz így csajom ha a szinglik mind ilyen "jajj az a fiú" és nem tudnak tovább lépni életük végéig... :S
én is vagyok így de próbálok nem rágondolni arra az egy-két lányra
f19
Kedves 21:33-as válaszoló!
Ne általánosíts, szerintem nincsen minden lánynak ilyen problémája. :) Bár állítólag mindenkinek van egy nagy szerelme. De tény, hogy ha valakiben mindent megtaláltál, ami neked kell, és utána mégis elveszíted, örökké hiányozni fog (hacsak nem találsz még egy olyat).
Kedves 28 éves válaszoló! Sajnálom, hogy ilyeneket kell átélned. Az a durva, hogy nekem most sem tombolnak a hormonjaim, pedig elég szenvedélyes típus vagyok, és meg is tud tetszeni más, de egy idő után rájövök, 'Ó, ő csak pótlék. A halvány mása a fiúnak.'
A legtöbb barátom/barátnőm értetlenül áll a dolgok előtt, hiszen még fiatal vagyok, előttem az élet, blabla. Meg hogy én nem mondhatok ilyet, hogy örökké őt fogom szeretni...
Pedig szerintem az embert elsősorban nem a kora határozza meg, hanem hogy mennyi mindent élt már át, hogyan nevelkedett. Nyilván, aki idősebb, az valószínűleg jobban tapasztalt, de én úgy gondolom, jó pár olyan dolgot átéltem, amiről a korombelieknek gőze sincs.
És pont ez a bajom, noha rengeteget mosolygok (még ennyi fájdalommal is a szívemben), nevetek, pörgök, belül egy megkeseredett 40 évesnek érzem magam, akinek annyi fájdalom nyomja a lelkét, hogy már sokszor nem bírja elviselni.
Gondolkoztam már én is azon, hogy ha ez pár év múlva se változik, keresek valami korrekt embert, és családot alapítok, hiszen egy anyának a gyermeke is szerelem, nem? :) De aztán rájöttem, hogy ez így nem oké. Vagy egyedül nevelném a gyereket inkább. De ez még nem most lesz... Ráérek ilyeneken gondolkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!