Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már évekig reménytele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már évekig reménytelenül szerelmesek?

Figyelt kérdés

Nem egy álmodozó tinilány vagyok, aki meglátott egy fiút és beszeretett. Évekig voltunk nagyon jóban vele, nem volt ez pusztán barátságnak mondható, ő mégis elutasított, jó pár hónapja lezártuk a kapcsolatunkat végleg. Mégsem érzem, hogy valami változna, könnyebb lenne. Azóta volt egy kapcsolatom is, de nem ment. Tetszenek meg fiúk, de egyikkel sem tudom igazán jól érezni magam. Már nem is gondolok rá annyit, mint rég. De belül azt érzem, kitéptek a szívemből egy darabot. Hogy már nem vagyok az, aki rég voltam.

Régen sülve-főve együtt voltunk, mindig kitaláltunk valami közös programot, egyfolytában flörtöltünk, történtek dolgok, megvoltak köztünk a tipikus férfi-nő harcok.

Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni? Három és fél éve szeretem őt.

majdnem20/L

2013. jan. 20. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen,4 évig.. nálam valójában talán sosem múlik el,csak túlélhetővé válik.
2013. jan. 20. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
próbálj meg egy új életet kezdeni, és élj a mának. Az a fiú elutasított, lehet hogy mással boldog. Te is találd meg azt, akivel boldog lehetsz! (És ne őt) :)
 3/12 anonim ***** válasza:

igen, konkrétan most is

majdnem20/F

4/12 anonim ***** válasza:
Voltam sajnos!
2013. jan. 20. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Az vagyok mar ket eve, de meg a beszelgetesig is alig jutottunk el, mert akarhanyszor meglatom elfelejtek mindent, a nevemet is. Es sajnos mar nem is tini vagyok, hanem 28 eves.
2013. jan. 20. 21:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, voltam és vagyok is.

Nem tudsz semmit tenni, én már másfél éve nem bírok túllépni az exemen, pedig nem keresem a társaságát, nem is tudok róla azóta semmit. Mégse bírom elfelejteni, visszavágyom a múltba. Talán majd ha jön valaki, akiben újra megfog valami, akkor képes leszek elengedni az emlékét.

2013. jan. 20. 21:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Annyira dühítő és elkeserítő. Járhatok szórakozni, ismerkedhetek, belefeledkezhetek a hobbijaimba, szexelhetek, utazhatok, bármi, de mégis mindig ott van a szívemben és semmi nem ér a nyomába annak, mint amilyen vele volt minden. Csak telnek a napok, és bár van, amikor minden elviselhetőbb, egy fokkal kevésbé fáj, mégis azt érzem: ez az élet? Meddig kell ezt még csinálnom? Mikor leszek már legalább egy kicsit boldog? Mellette minden nap az voltam...
2013. jan. 20. 21:14
 8/12 anonim ***** válasza:

faxa hogy lesz így csajom ha a szinglik mind ilyen "jajj az a fiú" és nem tudnak tovább lépni életük végéig... :S

én is vagyok így de próbálok nem rágondolni arra az egy-két lányra

f19

2013. jan. 20. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Teljesen ugyanezeket érzem, kedves kérdező. Annyival rosszabb helyzetben vagyok, hogy én már 28 L vagyok, tehát maholnap 30 leszek. Én sem bírom elfogadni, hogy soha többet nem lehetek már igazán boldog, folyton a múlton merengek, amikor boldog voltam és az esküvőnket tervezgettem meg a közös életünket. Viszont összeállni se fogok senkivel csak azért, hogy ne legyek egyedül meg szüljek pár gyereket, ahogy "illik". A másfél év alatt, mióta elhagyott a párom, bíztam és reménykedtem, hogy majd jön valaki, de nem jön. Én is ugyanígy vagyok ezzel, hogy kezd bezárulni a kör, ráadásul én már sokkal bizalmatlanabb vagyok és már nem tombolnak úgy a hormonjaim mint 18 évesen, amikor még egy rákóczi túrósban is képes voltam belehabarodni. Szóval most én is nagyon el vagyok keseredve, de azért még kicsit mindig bízom abban, hogy rám talál a szerelem.
2013. jan. 20. 21:40
 10/12 A kérdező kommentje:

Kedves 21:33-as válaszoló!

Ne általánosíts, szerintem nincsen minden lánynak ilyen problémája. :) Bár állítólag mindenkinek van egy nagy szerelme. De tény, hogy ha valakiben mindent megtaláltál, ami neked kell, és utána mégis elveszíted, örökké hiányozni fog (hacsak nem találsz még egy olyat).

Kedves 28 éves válaszoló! Sajnálom, hogy ilyeneket kell átélned. Az a durva, hogy nekem most sem tombolnak a hormonjaim, pedig elég szenvedélyes típus vagyok, és meg is tud tetszeni más, de egy idő után rájövök, 'Ó, ő csak pótlék. A halvány mása a fiúnak.'

A legtöbb barátom/barátnőm értetlenül áll a dolgok előtt, hiszen még fiatal vagyok, előttem az élet, blabla. Meg hogy én nem mondhatok ilyet, hogy örökké őt fogom szeretni...

Pedig szerintem az embert elsősorban nem a kora határozza meg, hanem hogy mennyi mindent élt már át, hogyan nevelkedett. Nyilván, aki idősebb, az valószínűleg jobban tapasztalt, de én úgy gondolom, jó pár olyan dolgot átéltem, amiről a korombelieknek gőze sincs.

És pont ez a bajom, noha rengeteget mosolygok (még ennyi fájdalommal is a szívemben), nevetek, pörgök, belül egy megkeseredett 40 évesnek érzem magam, akinek annyi fájdalom nyomja a lelkét, hogy már sokszor nem bírja elviselni.

Gondolkoztam már én is azon, hogy ha ez pár év múlva se változik, keresek valami korrekt embert, és családot alapítok, hiszen egy anyának a gyermeke is szerelem, nem? :) De aztán rájöttem, hogy ez így nem oké. Vagy egyedül nevelném a gyereket inkább. De ez még nem most lesz... Ráérek ilyeneken gondolkozni. :)

2013. jan. 20. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!