Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már évekig reménytelenül szerelmesek?
Nem egy álmodozó tinilány vagyok, aki meglátott egy fiút és beszeretett. Évekig voltunk nagyon jóban vele, nem volt ez pusztán barátságnak mondható, ő mégis elutasított, jó pár hónapja lezártuk a kapcsolatunkat végleg. Mégsem érzem, hogy valami változna, könnyebb lenne. Azóta volt egy kapcsolatom is, de nem ment. Tetszenek meg fiúk, de egyikkel sem tudom igazán jól érezni magam. Már nem is gondolok rá annyit, mint rég. De belül azt érzem, kitéptek a szívemből egy darabot. Hogy már nem vagyok az, aki rég voltam.
Régen sülve-főve együtt voltunk, mindig kitaláltunk valami közös programot, egyfolytában flörtöltünk, történtek dolgok, megvoltak köztünk a tipikus férfi-nő harcok.
Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni? Három és fél éve szeretem őt.
majdnem20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!