Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet esélyes az, ha úgy jövök össze vkivelhogy mindketten reménytelenül szerelmesek vagyunk vki másba?
Figyelt kérdés
2008. okt. 14. 22:03
1/6 anonim válasza:
Miért jönnél össze úgy valakivel, ha nem szereted?:) Hogy legyen valakid? Ennyiért hülyeség...
2/6 anonim válasza:
az semennyire nem esélyes. mindketten csak szenvedni fogtok.
3/6 anonim válasza:
Szerintem vard ki azt a ferfit akiben megfog valami es elfeledteti az elozot akiert szenvedsz, egy ilyen kapcsolatba nem erdemes belemenni, ugysem mukodne.
4/6 anonim válasza:
Megmondom mi lesz ebből: totális csőd!
5/6 anonim válasza:
végülis meg lehet próbálni, de ne várj sokat az egésztől, nem lesz hosszú életű egy ilyen kapcsolat
énis egy olyan férfibe vagyok szerelmes akivel nemlehet együtt, és emellett van barátom, legnagyobb gond h néha eléggé össze tud zavarni ez a helyzet, mert ugye ilyenkor már saját magadnak is hazudsz
nekem emiatt hosszú ideig nem is volt barátom (és azt tanácsolnám neked is h először próbálkozz ezzel), csak egy idő után jelentkezik az az alapvető dolog h az ember társas lény, és vannak olyan dolgok amit csak egy párkapcsolati viszonyban tud megkapni (és véletlenül sem a szexre gondoltam)
nemtudom mennyire volt érthető, de remélem valamelyest segítettem
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2008. okt. 16. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!