Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 feletti lányok. Nektek mit jelent a szerelem? Hogyan vélekedtek róla? Hisztek benne? Voltatok már vagy éppen vagytok nagyon szerelmesek? Kort írjatok kérlek.
Érdekel a gondolatvilágotok.
Férfi, 24
Ja, Boldog Új Évet (:
Voltam szerelmes.
Semmi másra nem tudtam gondolni csak rá.
De nem leszek az soha többé, mert amikor véget ért meg problémák voltak majdnem belehaltam.
Nem ettem, lefogytam, brutál szarul voltam. Nem érdemli meg senki hogy ennyire szeressék, és nem is jó neki se...
Meg senkinek!
Én hasonlóképp voltam, mint az első. Nagyon, és feltétel nélkül szerettem, de megcsaltak, átvertek, nem is kicsit. Azóta nem tudok bízni, félek szeretni.
24/N
Én nem vagyok nő, de muszáj reagálnom, mert nagyon rossz volt olvasnom az első hozzászólást.
Szerintem a viszonzatlan szerelem nem igazi szerelem. Az önös érdek. Ha valakit igazán szeretünk, szabadon szeretjük. Nem akarjuk magunkhoz láncolni, akkor a másik fél azért van velünk, hogy nekünk örömöt szerezzen.
Legalábbis én valahogy így gondolom. Ha én valakibe szerelmes vagyok, akkor szinte minden kívánságát teljesíteném, csak hogy boldog legyen. Minden célom, hogy a lehető legboldogabb legyen. Amikor ezt viszonozzák és feltétel nélkül szeret valaki (nem azért, mert én szeretem őt) akkor az a lány lesz a fény az életemben :)
Szerintem ez az igazi szerelem. Nem tudom, hogy konkrétan mi történt, de úgy gondolom, hogy egy komoly kapcsolat alapja az őszinteség és a feltétel nélküli szeretet, odaadás. Amíg ez nem működik mindkét fél részéről, nincs miről beszélni.
Még nekem sem sikerült megtalálni, de én még igazából nem is keresem azt az embert, mert úgy érzem, hogy még nem vagyok teljesen fekészülve rá :)
Ezzel csak azt szerettem volna mondani lányok, hogy ne búsuljatok. Egyszer eljön az az ember, aki titeket maradéktalanul boldoggá tesz. És az lesz élete célja, hogy ti boldogok legyetek. Ne zárkózzatok el, úgy nehezebb egymásra találni. Mielőtt bármibe bele mentek, nagyon mélyen meg kell ismerni a partner érzéseit és szándékeit, és mindenképpen győződjetek meg az őszinteségéről. Ha ez nincs meg, akkor léphettek tovább.
Kitartás lányok!
22/F
Nekem azt jelenti, hogy összetartozunk. Őszinteség, bizalom, hűség, vad szex, jó csók. Hinni abban kell, hogy találok valakit akit még egyszer el tudnék képzelni életem párjaként és viszonozza is és nem hagynám ott ha a másik felbukkanna akkor se halálosan belém szeretne. Nem tudom minek lehet nevezni, legszívesebben átkozott kémiának hívom ami agymenést okoz. Szeretem, néha dühös vagyok, minden nőre féltékeny és emellett valahol örülnék ha boldog lenne, de annak is ha megtapasztalná mit jelent, hogy élete szerelme olyan hozzá, mint ő velem.
21/N
Akit viszont szeretnek az ugyanúgy a másikat akarja boldoggá tenni. Akinél nem az is, csak nem hagyják neki. Szerelem érzése nem attól függ, hogy viszonozzák-e, mert attól még az marad. Egy alma attól még alma marad akár meg akarják enni akár nem. Egy kutya szeretete szeretet marad akár rosszul bánik vele a gazdája akár szereti.
Attól igazi a szerelem, hogy nem pótolhatja más és nincs nála jobb akit el tudnánk képzelni magunk mellé egy életre társként.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!