Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életben hányszor voltatok szerelmesek úgy igazán?
Én úgy gondolom,hogy életemben egyszer voltam szerelmes 21 éves koromban.Azóta sem éreztem azt mikor azzal a lánnyal voltam.Hihetetlenűl fájt mikor vége lett persze nem én akartam.Kb 1-1.5 év után próbálkoztam újra párkapcsolatot.Kisebb nagyobb sikerrel.
Azóta sem éreztem egy lánynál sem amit nála.Az ember életében tényleg egyszer szerelmes igazából??Ti hogy vagytok vele?
28/F
nemsokszor talán 2-3?
de abból kettö összejött
és a harmadik akibe ugymond "istenigazából" beleestem az meg pont nem skerült :/ hja ilyen az élet :)
hát én úgy vagyok vele hogy a szerelem mint érzés nem létezik, az csak egy pillanat, amikor úgy érezzük ő a mienk örökre, és szerintem is csak 1x szerelmes az ember igazán. Én még nem voltam szerintem. Tetszenek lányok, de nemigazán hiszem hogy szerelesm amit érzek.
24
Egyszer... Először én magam se tudtam, hogy szeretem, csak aztán mikor kicsit túlzottan kezdtem már ragaszkodni hozzá, akkor esett le, hogy mit is érzek... Aztán csúnyán átvert 1 és fél év "barátság" után, eldobott, megsértett, stb.
2 évbe telt mire túltettem magam rajta :/ Jó lenne már újra azt érezni, de viszonzottan...
Háromszor úgy igazán, de ezidáig mind hiába.
21L
Nehari Nóri válasza:
Nagyon igazad van.Nekem is ''barátság'' volt és egy ördögi háromszög.Szinte ugyan ennyi idő mint neked.Van másnál is ilyen,de szerntem nem sok embernél.Sok embernek sikere van vagy csak úgy tűnik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!