Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltatok már szerelmesek? Hányszor hittétek, hogy azok vagytok, de csak fellángolás volt? Meddig tartott?
20/L
egyszer, viszonzatlanul 3 évig
szerelmes 2-szer, fellángolás kb. 3-szor.
az első szerelem balul sült el, a második lassan egy éve tart. (és ez az igazi, nem az első). 15/L
Kétszer voltam igazán szerelmes. Egyszer viszonzatlanul, az úgy kb. 2 évig tartott. Aztán viszonzott szerelem 3 évig. De a vége felé nem voltam már szerelmes belé.
Fellángolás kétszer volt. Egy hosszabb (1 év) és egy rövidebb (3 hónap)
Szerencsére egyik fickó sem tud róla semmit. :)
24/n
tinikoromban sokszor hittem h szerelmes vagyok, de most már tudom h egyikbe se voltam szerelmes. igazán 2szer voltam.
23l
Úgy igazán, teljes szívből, látva- tudomásul véve és elfogadva a másik hibáit is. egyszer. 2 évig voltunk együtt, és amikor otthagyott még szerettem. Fellángolásom már nagyon sokszor volt, azoknak nincs nagy jelentőségük.
26 N
Eddig 3-4szer volt az h azt hittem szerelmes vagyok de egyaltalan nem sot egyy volt az akinel fellangolasnak lehetett nevezni. Es egyszer voltam/vagyok szerelmes mostmar 7. Honapja.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!